Η απόδειξη ότι ο Μπαπέ είναι το νέο «Φαινόμενο» του ποδοσφαίρου

Η απόδειξη ότι ο Μπαπέ είναι το νέο «Φαινόμενο» του ποδοσφαίρου

To10.gr καταγράφει τα δεδομένα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης για τους παίκτες κάτω των 23 ετών που έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον 800 λεπτά. Καθολική η υπεροχή του Μπαπέ που «οργιάζει» με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και επιβεβαιώνει πως είναι ο κορυφαίος της γενιάς του!

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και οι περισσότεροι παίκτες έχουν επιστρέψει στις ομάδες τους προκειμένου να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και μπουν στην τελική ευθεία της σεζόν. Και ο Κιλιάν Μπαπέ, μεταξύ αυτών…

Μιας σεζόν που είχε μερικές σπουδαίες «αποκαλύψεις» στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μιας χρονιάς που ήρθαν στην επιφάνεια αρκετοί νεαροί σπουδαίοι και εξελίξιμοι παίκτες που έκαναν το «ξεπέταγμα» τους και ασχολείται μαζί τους η μισή Ευρώπη. Αλλά και μερικούς άλλους που απέδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο.

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά όλος ο κόσμος ασχολείται και θα ασχολείται με τους νέους Μέσι και Ρονάλντο. To10.gr καταγράφει τα δεδομένα από τα τοπ πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ξεπεράσει τα 23 τους χρόνια και ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως στην παρακάτω «έρευνα» βρίσκονται οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί μίνιμουμ 800 λεπτά φέτος, έτσι ώστε να υπάρχει μία τρόπον τινά καλή πρώτη ύλη και συλλογή στατιστικών για τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Περίοπτη θέση έχει ο Κιλιάν Μπαπέ, το παιδί-θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου, ο παίκτης που έχει απασχολήσει όλον τον κόσμο με τα πεπραγμένα του. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία από την παρακάτω έρευνα αποδεικνύει απλά του λόγου το αληθές. Πως είναι με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος παίκτης της γενιάς του και ένας εκ των κορυφαίων, ίσως ο μοναδικός που μπορεί να συγκριθεί με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μπαπέ κυριαρχεί στις σημαντικότερες στατιστικές κατηγορίες, ενώ η σεζόν που πραγματοποιεί δείχνει ότι έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο. Από τις παρακάτω λίστες ξεχωρίζουν μερικοί ακόμα ποδοσφαιριστές που έχουν φέτος πιο ενεργό ρόλο στις ομάδες τους όπως ο Τζέισον Σάντσο της Ντόρτμουντ, ο Λιρόι Σανέ της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και ο Κριστόφ Πιόντεκ της Μίλαν που διανύει μυθικό δεύτερο μισό με τους ροσονέρι.

Τα στατιστικά δείχνουν πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες κάτω των 23 ετών που αρέσουν και ξεχωρίζουν, αλλά και κάποιοι άλλοι όχι τόσο γνωστοί στο ευρύ κοινό που «ξεπετάχτηκαν» φέτος. Επίσης μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας πως το πρωτάθλημα της Γαλλίας και κυρίως οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές έχουν την τιμητική τους στα γραφήματα, με την εξέλιξη να είναι τεράστια, κάτι που αποδεικνύει και η κατάκτηση του Μουντιάλ, από την πιο νεανική ομάδα της διοργάνωσης. Οι λίστες δείχνουν τους παίκτες που κυριαρχούν ανά 90 λεπτά στα επιλεγμένα στατιστικά προκειμένου να είναι πιο αντικειμενική η σύγκριση.

Δείτε τις 12 στατιστικές κατηγορίες που δείχνουν τους κορυφαίους παίκτες U23 στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης:

Τα περισσότερα σουτ ανά 90 λεπτά: 

Τα περισσότερα γκολ ανά 90 λεπτά χωρίς εκτελέσεις πέναλτι:

Τα γκολ που σημειώνει ο κάθε ποδοσφαιριστής ανά παιχνίδι: 

Οι περισσότερες ασίστ ανά 90 λεπτά:

Οι περισσότερες ασίστ μέσο όρο ανά 90 λεπτά:

Περισσότερες πάσες-κλειδί ανά 90 λεπτά:

Οι περισσότερες ολοκληρωμένες ντρίμπλες ανά 90 λεπτά: 

Τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ ανά 90λεπτο: 

Οι περισσότερες πετυχημένες πάσες ανά 90 λεπτα: 

Οι περισσότερες πετυχημένες μακρινές μπαλιές ανά 90λεπτο: 

Τα περισσότερα πετυχημένα τάκλιν ανά 90 λεπτά:

Τα περισσότερα κοψίματα ανά 90 λεπτά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ