Όταν η Γιουνάιτεντ μετέτρεψε σε εφιάλτη… το όνειρο της Σίτι (vid)

Όταν η Γιουνάιτεντ μετέτρεψε σε εφιάλτη… το όνειρο της Σίτι (vid)

Σαν σήμερα, η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμαζόταν να γράψει ιστορία, κατακτώντας μαθηματικά τον περσινό τίτλο της Premier League , σε ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι Κόκκινοι Διάβολοι μετέτρεψαν το όνειρο... σε εφιάλτη.

H περσινή χρονιά στην Premier League ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με την Μάντσεστερ Σίτι να κάνει επίδειξη δύναμης και να κατακτά το πρωτάθλημα δια περιπάτου.

Οι Πολίτες ήταν έτοιμοι να γράψουν ιστορία, κατακτώντας τον τίτλο μαθηματικά σε ντέρμπι με την μισητή συμπολίτισσα, ωστόσο η Γιουνάιτεντ είχε διαφορετικά σχέδια στο πάρτι… τίτλου της Σίτι.

Το ημερολόγιο έδειχνε 7 Απρίλη του 2018 και η γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ ετοιμαζόταν να γράψει ιστορία. Μπορεί η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, ωστόσο οι κόκκινοι διάβολοι με μια αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος, με πρωταγωνιστή τον Πολ Πόγκμπά ανέτρεψαν το σκορ, παίρνοντας την νίκη, μετατρέποντας το όνειρο… σε εφιάλτη.

Μπορεί εδώ και λίγα χρόνια, η Μάντσεστερ Σίτι να έχει κάνει άλματα προόδου στο αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι η Γιουνάιτεντ έδειξε τη βαρύτητα του ονόματος και της φανέλας της, αποτρέποντας μια από τις πιο ιστορικές στιγμές της Premier League στα τελευταία χρόνια.

https://twitter.com/utdxtra/status/1114840657816891393

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ