Ανδρεάδης: «Αυτοί κάνουν την διαφορά στον Ολυμπιακό»

Ανδρεάδης: «Αυτοί κάνουν την διαφορά στον Ολυμπιακό»

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης μέσα από to10.gr αποκαλύπτει τον λόγο που ο Ολυμπιακός είναι πανίσχυρος! «Μαρινάκης και Κουντούρης έχουν απογειώσει τον Ολυμπιακό» - Η εύκολη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, τι πείσμωσε τους πρωταθλητές, η αφιέρωση και οι προκλήσεις της νέας χρονιάς για τον Έλληνα άσο και την ομάδα της καρδιάς του!

Τα έχει πάρει όλα στην καριέρα του. Έχει πανηγυρίσει επιτυχίες με όλες τις μεγάλες φανέλες της χώρας μας. Έχει κατακτήσει την κορυφή στο ελληνικό βόλεϊ σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να «τρέχει» στο 37ο έτος της ηλικίας του αλλά έχει ψυχή και πάθος έφηβου…

Για την ακρίβεια δαφνοστεφανωμένο έφηβο που ταιριάζει με την καρδιά του. Την ομάδα της καρδιάς του. Τον Ολυμπιακό που έζησε, ζει και θέλει να συνεχίσει να ζει στιγμές ονειρεμένες. Στιγμές σαν το χθεσινό μαγικό απόγευμα στο Ρέντη.

Με τον Ολυμπιακό να επιβεβαιώνει με ηχηρό τρόπο, αποστομωτικό σε όσους τόλμησαν να… σηκώσουν κεφάλι μετά την Ιεράπετρα, την ανωτερότητα του στο ελληνικό βόλεϊ.

Κατακτώντας με «σκούπα» επί του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα Ελλάδας. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για 29η στην ιστορία του. Ο Αυτοκράτορας στο Θρόνο του. Εκεί που τον έχουν φέρει παίκτες με καρδιά όπως ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, Ανδρέας Ανδρεάδης, μαζί με τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους του Μουνιόθ. Εκεί που έχουν πάει και το Βόλεϊ του Ολυμπιακού αυτοί που ανέλαβαν όχι απλά να σώσουν τον Ερασιτέχνη αλλά να τον «εκτινάξουν», κυριαρχώντας παντού.

Μαρινάκης και Κουντούρης αποτελούν εγγύηση και για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Όπως μας λέει άλλωστε και ο Ανδρέας Ανδρεάδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «10», αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού από όλους τους υπόλοιπους συλλόγους.

«Ήμουν σίγουρος για τον τίτλο, πεισμώσαμε μετά την Ιεράπετρα»

«Μια ακόμη σπουδαία χρονιά για τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε που είμαστε και τι έχουμε πάντα για στόχο. Ο Ολυμπιακός οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί και να σαρώνει τους τίτλους. Πάντα υπάρχει πίεση και «πρέπει» για όλους, η χρονιά ξέραμε πως θα εξαρτηθεί μόνο από εμάς. Δουλεύαμε όλη την χρονιά για να πάρουμε το πρωτάθλημα, αυτός ήταν ο Νο1 στόχος μας. Και το πετύχαμε με εμφατικό τρόπο» μας λέει αρχικά ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο Ολυμπιακός που πριν φτάσει στην «σκούπα» των τελικών πρωταθλήματος επί του ΠΑΟΚ, έχασε το Κύπελλο «χτυπημένος» από τις σοβαρές απουσίες που είχε. Ένα σημείο που και για τον Ανδρέα έκανε ακόμη πιο μεγάλο το πείσμα των ερυθρολεύκων για ηχηρές απαντήσεις σε όσους τόλμησαν να τους αμφισβητήσουν.

«Ήμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, το ξέραμε, το δείχναμε όλη την χρονιά. Είναι αλήθεια πως η ήττα στην Ιεράπετρα έδωσε τροφή για σχόλια, όμως το είχα πει και τότε πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας για το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, έχουμε καλύτερους παίκτες, εξαιρετικούς παίκτες και θα παίρναμε το πρωτάθλημα, όπως το καταφέραμε. Ήμουν σίγουρος για τον τίτλο» τονίζει ο έμπειρος άσος του Ολυμπιακού και συνεχίζει: «Και το Κύπελλο αν δεν έλειπαν ο Αλεξίεφ και ο Κουμεντάκης ή τουλάχιστον ένας από τους δύο θα το παίρναμε. Και με τις απουσίες που παίξαμε το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ένα λάθος να μην είχε γίνει θα πηγαίναμε στο ταιμπρέικ. Το αποδείξαμε γρήγορα και με ηχηρό τρόπο στο πρωτάθλημα πόσο μεγάλη διαφορά έχουμε από τον ΠΑΟΚ».

«Τα οφείλει όλα στον Μαρινάκη»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός βιώνει μεγάλες επιτυχίες ξανά τα τελευταία χρόνια. Από τότε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγκάλιασε και τον Ερασιτέχνη με τον Κουντούρη μαζί ως πρόεδρο, ο Ολυμπιακός κυριαρχεί. Η παρουσία τους αποτελεί την εγγύηση για τις επιτυχίες, είναι αυτό το στοιχείο που κάνει την διαφορά από όλους τους άλλους συλλόγους όπως μας επισημαίνει ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

«Ο Μαρινάκης και ο Κουντούρης έχουν απογειώσει τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους Έλληνες παίκτες και φέρνει τους καλύτερους ξένους παίκτες. Σε μια περίοδο που ο Ερασιτέχνης στους υπόλοιπους συλλόγους έχει σοβαρά προβλήματα στον Ολυμπιακό πηγαίνει από την μια επιτυχία στην άλλη. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι σε όλα τα αθλήματα μια ευρωπαϊκή δύναμη.  Και αυτό το οφείλει στον Μαρινάκη, αυτή είναι η διαφορά του Ολυμπιακού με τους υπόλοιπους συλλόγους. Ο Μαρινάκης τα δίνει όλα για τον Ολυμπιακό. Τον θέλει πρώτο παντού και κάνει τα πάντα για αυτόν. Είμαστε τυχεροί που στον Ολυμπιακό έχουμε τον Μαρινάκη και τον Κουντούρη. Μην ξεχνάμε πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είχε τόσα χρέη, είχε σοβαρά προβλήματα, το θυμάμαι ήμουν και τότε στην ομάδα, και ο Μαρινάκης κατάφερε όχι απλά να τον σώσει οικονομικά αλλά να τον γιγαντώσει και αγωνιστικά. Ο Ολυμπιακός σε όλα τα αθλήματα έχει τους καλύτερους Έλληνες που σε συνδυασμό με τους ποιοτικούς ξένους που έρχονται κάνουν την διαφορά από τις άλλες ομάδες».

Οι νέες προκλήσεις

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε Πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ στο Βόλεϊ φέτος ενώ στην Ευρώπη είχε την ατυχία να πέσει πάνω στο μεγαθήριο που λέγεται Τρεντίνο. Όπως μας εξηγεί ο Ανδρεάδης «στην Ευρώπη ξέραμε από νωρίς ότι θα πέσουμε πάνω στην Τρεντίνο. Για αυτό και θέλαμε να φτάσουμε οπωσδήποτε μέχρι εκεί. Ήταν αδύνατο να περάσουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Παλέψαμε για το καλύτερο. Το θέμα ήταν να περνάγαμε την Μπουργκάς και αυτό το πετύχαμε».

Όσο για την νέα σεζόν; «Προκλήσεις υπάρχουν πάντα για τον Ολυμπιακό. Και τη νέα σεζόν έχουμε ψηλά τον πήχη, εκεί που φροντίζουν με πράξεις να τον βάζουν Μαρινάκης και Κουντούρης. Θέλουμε το πρωτάθλημα, όλους τους εγχώριους τίτλους και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη. Για μένα, το να παίζω με την φανέλα της ομάδας της καρδιάς μου είναι από μόνο του ένα όνειρο. Είμαι δυνατός με όρεξη για νέες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό. Έτοιμος να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να ζω στιγμές όπως αυτές που ζήσαμε χθες στο Ρέντη. Για να γιγαντώνουμε όλοι μαζί τον Ολυμπιακό μας».

Η αφιέρωση και το μεγάλο ευχαριστώ

Στην γλυκιά του σύντροφο και μέλλουσα σύζυγο όπως μας είπε αφιέρωσε το πρωτάθλημα ο κορυφαίος βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού. «Αφιερώνω το πρωτάθλημα στην σύντροφο μου, και μέλλουσα σύζυγο μου καθώς Αύγουστο-Σεπτέμβριο παντρευόμαστε, που με στηρίζει και μου δίνει δύναμη για να συνεχίζει» υποστήριξε χαρακτηριστικά ενώ δεν θα μπορούσε να μην πει ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού: «Βεβαίως και στον κόσμο μας. Που και φέτος ήταν στο πλευρό μας συνεχώς. Ήταν συγκλονιστική και χθες η παρουσία του στο γήπεδο. Για αυτούς παλεύουμε όλοι, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τόσα πολλά. Τους θέλουμε πάντα δίπλα μας, μας δίνει τεράστια δύναμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ