Σάρωσε ο ΠΑΟΚ στα πρωταθλήματα

Σάρωσε ο ΠΑΟΚ στα πρωταθλήματα

Από την ανδρική ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ, μέχρι και το γυναικείο τμήμα ο ΠΑΟΚ σήκωσε τέσσερα πρωταθλήματα μέσα σε μια χρονιά έχοντας έναν εντυπωσιακό απολογισμό.

Τη φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ θα την σκέφτονται για πολλά χρόνια. Όχι μόνο για την ανδρική του ομάδα που κατέκτησε το Πρωτάθλημα αήττητη και το Κύπελλο, αλλά και για το γεγονός πως τα τμήματα υποδομής του συλλόγου σήκωσαν ανάλογες κούπες.

Οι Ασπρόμαυροι έφτασαν πολύ κοντά στο απόλυτο δηλαδή να κάνουν το 5Χ5 και μόνο η Κ17 δεν κατάφερε να σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή στον τελικό που αγωνίστηκε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Η επαγγελματική ομάδα μετά από 34 χρόνια κατέκτησε πανάξια το Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ με προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου Λουτσέσκου έφθασε τους 80 βαθμούς (σε 30 αγώνες), με 26 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Η Κ19 με προπονητές τους Γκαρσία – Σνάουτσνερ, κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα. Ειδικά φέτος, η διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ ήταν χαώδης με την διαφορά να φτάνει στο + 21. «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλο το τεχνικό τιμ.

Πέρα από τα 2 πρωταθλήματα με 44 νίκες, 3 ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια είμαι περήφανος γιατί εκτός από καλύτεροι παίχτες γίνατε και καλύτεροι άνθρωποι. Το μόνο που μπορώ πω είναι ευχαριστώ και να σας ευχηθώ ότι καλύτερο για το μέλλον με πολλή δουλειά, σεβασμό και ταπεινότητα όπως πάντα» είχε γράψει στο λογαριασμό του στο instagram o Πάμπλο Γκαρσία. Η Κ15 κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή κερδίζοντας τον Άρη στον τελικό της Λαμίας με σκορ 3-1.

Το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα είναι πως οι τέσσερις ομάδες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ (άνδρες, Κ19, Κ17 και Κ15) έπαιξαν φέτος συνολικά 100 παιχνίδια. Κέρδισαν τα 84 ματς, είχαν 14 ισοπαλίες και έχασαν μόλις δύο αναμετρήσεις. Οι ομάδες των τιμημάτων υποδομή του Δικεφάλου ακολουθούν τα χνάρια της ανδρικής ομάδας και αν προσεχθούν όλα αυτά τα ταλέντα τότε ο ΠΑΟΚ θα βγάζει συνεχώς πρωταθλητές και μάλιστα μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας.

Ακόμη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου κατέκτησε άνετα το φετινό Πρωτάθλημα, το οποίο είναι το 14ο συνολικά στην ιστορία του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα από κάθε άλλη ομάδα, από την ημέρα που καθιερώθηκε το πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικών. Επίσης η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου κατέκτησε και έξι Κύπελλα κατά συνέπεια έχει φθάσει τις 20 κούπες, περισσότερες από κάθε άλλη ελληνική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ