Πέντε παίκτες που πρέπει να δεις αυτό το καλοκαίρι (vids)

Πέντε παίκτες που πρέπει να δεις αυτό το καλοκαίρι (vids)

Η καλοκαιρινή προετοιμασία έχει ξεκινήσει. Οι μεγάλοι σταρ έχουν «καπαρωμένη» τη θέση τους στην ενδεκάδα. Οι νεαροί πρέπει να μοχθήσουν για να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Ορισμένοι όμως ξεκινούν από πλεονεκτική θέση.

Καλοκαίρι. Ο περισσότερος κόσμος χαλαρώνει σε κάποια παραλία. Το ίδιο κάνουν και οι περισσότεροι σταρ των ομάδων. Άρα είναι η μεγάλη ευκαιρία κάποιων νεαρών παικτών να δείξουν κάποια πράγματα, να πείσουν τους προπονητές και να διεκδικήσουν κάποιες ευκαιρίες και μέσα στη σεζόν.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία ξεκινάει. Οι μεγάλοι σταρ έχουν «καπαρωμένη» τη θέση τους στην ενδεκάδα ούτως η άλλως. Επομένως μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Οι νεαροί πρέπει να μοχθήσουν για να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Ορισμένοι όμως ξεκινούν από πλεονεκτική θέση. Είτε βάση θορύβου γύρω από το όνομά τους, είτε λόγω των προσδοκιών που έχουν δημιουργήσει.

ΤΑΚΕΦΟΥΣΑ ΚΟΥΜΠΟ

Ο 18χρονος επιθετικός χαφ αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2015 στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, που όπως όμως αποδείχθηκε τον είχε προσεγγίσει παράνομα και έτσι ο Ιάπωνας αναγκάστηκε να γυρίσει στην Ιαπωνία.

Τον διεκδίκησαν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Παρί αλλά εκείνος παρά το «μπλαουγκράνα» παρελθόν του κατέληξε στη «Βασίλισσα». Ο Ζιντάν τον πιστεύει, αλλά πρέπει κι εκείνος να τον δικαιώσει όπως και όλο τον ντόρο που δημιουργήθηκε τελευταία γύρω από το όνομά του.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΖΕΪΜΣ

Ο 21χρονος εξτρέμ στοίχισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 17 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Τσάμπιονσιπ και τη Σουόνσι, με αποτέλεσμα όλα τα μάτια να έχουν πέσει πάνω του προκειμένου να διαπιστώσουν τι είδαν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Image result for DANIEL JAMES

Ο Ράιαν Γκιγκς πάντως έδειξε ότι τον πιστεύει, χρίζοντας τον ιδανικό διάδοχό του. Ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του οι Μονακό, Λέστερ και Έβερτον αλλά εκείνος αποφάσισε «κόκκινους» του Μάντσεστερ.

https://www.youtube.com/watch?v=zKhhoZtwhtI&fbclid=IwAR2rx1a2a0Qa7mvwkW3FBiOZ4LZLEOvHJc4378OU2I3hEOFYzR6V8SGY-e4

ΛΟΥΣΙΕΝ ΑΓΟΥΜΕ

Δεν είναι ευρέως γνωστός ο 17χρονος Γάλλος, γεννημένος στο Καμερούν. Παρόλα αυτά η Ίντερ τον έκανε δικό της έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το scouting report του αναφέρει ότι, ο πρώην παίκτης τη Σοσό, είναι ένας box-to-box χαφ που μπορεί να σκοράρει και να πασάρει. Κάποιοι τον βλέπουν ως τον νέο Πολ Πογκμπά. Μένει να φανεί το που θα φτάσει σε σχέση με τις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει.

ΜΠΟΥΚΑΓΙΟ ΣΑΚΑ

Ο 17χρονος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Άρσεναλ. Η «καλή» του θέση είναι αριστερός εξτρέμ, ωστόσο μπορεί να παίξει αριστερό μπακ και δεξί εξτρέμ επίσης. Έχει ήδη κάνε το ντεμπούτο του τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Έμερι φαίνεται να το υπολογίζει σιγά σιγά. Αποτελεί άλλωστε πάγια τακτική της Άρσεναλ να αναδεικνύει παίκτες από τα «σπλάχνα» της και να μην σπαταλάει παρά πολλά λεφτά σε μεταγραφές.

ΚΙ-ΤΖΑΝΑ ΧΕΒΕΡ

Ο 17χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας αποκτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο από την Λίβερπουλ σε μία κίνηση που πέρασε στα «ψιλά». Παίζει με την ίδια ευχέρεια τόσο κεντρικός αμυντικός, όσο και δεξί μπακ. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι το ύψος του και η ταχύτητά του. Αν αποδειχθεί και «δουλευταράς», με το συμπατριώτη του Φαν Ντάικ δίπλα του το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθει.

https://www.youtube.com/watch?v=VWYLrWO8gpc&fbclid=IwAR0js58aDBIPXduPAV2zYdI-C-CL0KQzr5Qf-Z1WP4qSlvpvKyTdf-HbkMQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ