Talk of the town

Talk of the town

To10.gr ανοίγει τον φάκελο του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Η καταπληκτική παρουσία του στην προετοιμασία, η πρόταση επέκτασης που παραμένει στο συρτάρι, η σχέση του με τη μεταγραφή Κολοβού.

Εξακολουθεί να αποτελεί το μεγαλύτερο σήριαλ που έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό του καλοκαιριού. Είχε μια εξαιρετική παρουσία στην προετοιμασία, είναι ο παίκτης για τον οποίο οι σκάουτερς βρέθηκαν στην Ολλανδία προκειμένου να τον παρακολουθήσουν και το «αύριο» μοιάζει να ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί.

Όταν λέμε αύριο, το εννοούμε. Είναι κυριολεκτικό. Αύριο το πρωί ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μπορεί να φτιάξει βαλίτσες και να φύγει. Αν έρθει μια πρόταση που να ικανοποιεί και τον Παναθηναϊκό και τον ίδιο. Δε συμβαίνει το ίδιο και με την επέκταση του συμβολαίου του. Δύσκολα… αύριο το πρωί θα καλυχθεί μια διαφορά που παραμένει σε μεγάλα επίπεδα.

Ο Χατζηγιοβάνης έχει ακόμα στα χέρια του μια πρόταση που του κατατέθηκε στις αρχές Ιουνίου από τον Νίκο Νταμπίζα προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2022. Δεν την έχει δεχτεί. Και όσο παραμένει σε αυτά τα επίπεδα, δύσκολα θα το κάνει. Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν πως ακόμα αναζητείται σύλλογος στο εξωτερικό για να φέρει πρόταση. Μια ιστορία που κλείνει δύο μήνες. Λογικό, λοιπόν και το μυαλό του «Χάτζη» να… ταξιδεύει. Δε σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να φύγεις στο εξωτερικό σε τέτοια ηλικία.

Ταξιδεύει, ωστόσο, μονάχα όταν είναι εκτός γηπέδου. Διότι η έως τώρα παρουσία του στα φιλικά του Παναθηναϊκού αποδεικνύει ότι όταν φοράει τη φανέλα της ομάδας του τίποτα δεν μπορεί να του χαλάσει τη συγκέντρωση. Όταν μπαίνει στο γήπεδο είναι μονάχα εκεί. Στο μυαλό του είναι μόνο ο Παναθηναϊκός.

Στα δύο παιχνίδια με Φέγενορντ και Άγιαξ έδωσε ισάριθμες ασίστ. Γκολ βγαλμένα από… καρμπόν. Πάσα Χατζηγιοβάνη, πλασέ Μακέντα, 1-0 με τη Φέγενορντ. Πάσα Χατζηγιοβάνη, κεφαλιά Μακέντα, 1-0 με τον Άγιαξ. Απέναντι στη Φένλο πάλι… πάρε – βάλε στον Καμπετσή. Και γεμάτη παρουσία όσο αγωνίστηκε. Κέρδισε και ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε. Κόντρα στην Μπρέντα, στο τελευταίο φιλικό, ξανά απ’ τους καλύτερους. Απ’ τους πιο δραστήριους.

Δεν είναι μόνο αυτά. Είναι η γενικότερη παρουσία του μέσα στο γήπεδο. Μια φυσιογνωμία που ξεχωρίζει μαζί με 3-4 ακόμα, που δεν κρύβεται, που ζητάει να πάρει την μπάλα και που παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερη ωριμότητα σε σχέση με πέρσι.

Αυτός ο ένας χρόνος στα… χέρια του Δώνη έχει κάνει τον Χατζηγιοβάνη έναν παίκτη που νοιάζεται πρώτα για το σύνολο και μετά για την… εξέδρα. Κάποτε συνέβαινε το αντίθετο. Αυτός ο Χατζηγιοβάνης μπορεί να βάλει – πολύ – δύσκολα στον Γιώργο Δώνη αν τελικά φτάσουμε στο τέλος του Αυγούστου και δεν έχει υπάρξει καμία από τις δύο πιθανές εξελίξεις: είτε να ανανεώσει, είτε να βρει πρόταση και να φύγει. Ακόμα και αν παραμείνει με αυτό το στάτους, που θα βάζει σε κίνδυνο το όποιο οικονομικό όφελος περίμενε απ’ αυτόν ο Παναθηναϊκός, πως να αφήσει εκτός ομάδας έναν παίκτη που αποδεικνύει με την παρουσία του ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο;

Η ίδια μανατζερική στέγη με τον Κολοβό

Τι κοινό έχουν ο Δημήτρης Κολοβός με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, εκτός από το ότι αυτή τη στιγμή μοιάζουν να ερίζουν για την ίδια θέση, αυτή του αριστερού μεσοεπιθετικού; Μοιράζονται την ίδια μανατζερική στέγη. Εκπροσωπούνται και οι δύο από το γραφείο του Πασχάλη Τουντούρη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που αυτό το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά εντός Παναθηναϊκού.

Συζητήσεις για τον Χατζηγιοβάνη, διαπραγματεύσεις για τον Κολοβό. Σχετίζονται οι δύο υποθέσεις; Πιθανόν. Αλλωστε είναι δύο παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση, κάτι που σε πολλούς έβαλε τη σκέψη πως η έλευση του ενός θα αποτελέσει αφορμή για την αποχώρηση του άλλου. Ο χρόνος θα το δείξει. Και ο χρόνος μετράει αντίστροφα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ