Σούπερ Λιγκ: H «καθαρή» πρωτιά και η… απουσία της 3ης θέσης

Σούπερ Λιγκ: H «καθαρή» πρωτιά και η… απουσία της 3ης θέσης

Το poll του «10» για την κατάταξη των ομάδων του Big-5 στη Σούπερ Λιγκ έβγαλε πρωταθλητή με διαφορά. Την ίδια ώρα η τρίτη θέση… αγνοείται.

Λίγες ώρες πριν την σέντρα στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ to10.gr έδωσε την… μπάλα στους αναγνώστες για να προβλέψουν ποια θα είναι η θέση που θα πάρουν οι ομάδες του Big-5.

Το γκάλοπ στο οποίο ψήφισαν περίπου 3.500 άτομα «αναδείχθηκε» πρωταθλητής και με διαφορά μάλιστα ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν ποσοστό 76% για την κατάληψη της κορυφής στη φετινή Σούπερ Λιγκ, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για την πρώτη θέση στον ΠΑΟΚ ήταν έναντι 20%. Στην ΑΕΚ μόλις το 4% ψήφισε πρωτάθλημα, στον Άρη 7% και στον Παναθηναϊκό 4%.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τον ΠΑΟΚ που κατέλαβε ποσοστό 56% για την 2η θέση, καμία από τις άλλες τρεις ομάδες του Big-5 δεν πήρε υψηλότερο ποσοστό στην Τρίτη θέση.

Συγκεκριμένα και στις τρεις ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό τα μεγαλύτερα ποσοστά ήρθαν στην επιλογή «από την τέταρτη θέση και κάτω».

Στην ΑΕΚ με ποσοστό 62%, στον Άρη με 51% και στον Παναθηναϊκό με 65%. Ο Άρης έχει το υψηλότερο ποσοστό για την κατάληψη της 3ης θέσης καθώς έλαβε 34%, με την ΑΕΚ 30% και τον Παναθηναϊκό 26%.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα και των πέντε ομάδων


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ