Όταν ο Γιαννακόπουλος «σκότωσε» την Πόρτο από τα 40 μέτρα (vid)

Όταν ο Γιαννακόπουλος «σκότωσε» την Πόρτο από τα 40 μέτρα (vid)

Ο Ολυμπιακός πριν από 22 χρόνια έκανε πρεμιέρα στο Champions League κόντρα στην Πόρτο και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με ένα ασύλληπτο γκολ από τα 40 μέτρα.

O Ολυμπιακός σαν σήμερα το 1997 έδινε το πρώτο του παιχνίδι στο Champions League κόντρα στην Πόρτο στο ΟΑΚΑ, το οποίο ήταν κατάμεστο με 75.000 κόσμο των Πειραιωτών.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι κόντρα στους Πορτογάλους και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6ο λεπτό χάρη σε μια γκολάρα του Γιαννακόπουλου, με την οποία ο Έλληνας πλάγιος επιθετικός σκότωσε τελικά τους Δράκους του Οπόρτο, χαρίζοντας την πρώτη νίκη στον Ολυμπιακό στους ομίλους.

Ο Stelios έφυγε σε μια αντεπίθεση του Ολυμπιακού πολύ νωρίς και με μια σουτάρα στην κίνηση από τα 40 μέτρα σχεδόν πέτυχε ίσως το ομορφότερο γκολ στην ιστορία των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Τοχούρογλου, Ανατολάκης, Καραταΐδης, Βαρεσάνοβιτς, Γεωργάτος (Γκόγκιτς), Τζόρτζεβιτς, Νινιάδης, Πασαλίδης, Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής (60′ Νταμπίζας), Ίβιτς (90′ Σαμπανάτζοβιτς)

Πόρτο: Κορέιρα, Μέντες, Πίντο (33′ Μπαρόσο), Αλοΐζιο, Σάντος, Μπάρος (51′ Καπούτσο), Ζάχοβιτς, Φόλια (60′ Αρτούρ), Ντρούλοβιτς, Κονσεϊσάο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ