Οι 10+1 θρυλικότερες και αξεπέραστες δηλώσεις του… Θεού Ζλάταν!

Οι 10+1 θρυλικότερες και αξεπέραστες δηλώσεις του… Θεού Ζλάταν!

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι μόνο ένας. Ξεχωριστός. Ιδιαίτερος. Μοναδικός. Το 10.gr σας παρουσιάζει τις 10+1 θρυλικότερες δηλώσεις ever. Απολαύστε υπεύθυνα.

Είναι απλά ένας μικρός… θεούλης!

Μοναδικός, αξεπέραστος και με περίσσια αυτοπεποίθηση. Για κάποιους η… ιδέα που έχει για τον εαυτό του είναι φυσιολογική, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Για μερικούς άλλους όμως η αυτοπεποίθηση που αποπνέει είναι το λιγότερο υπερβολική.

Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φυσικά, ο οποίος χωρίς αμφιβολία έχει πετύχει εκπληκτικά πράγματα στην καριέρα του και έχει βάλει κάποια από τα πιο όμορφα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά στην ιστορία έχουν μείνει περισσότερο οι θρυλικές δηλώσεις που έχει κάνει σε δημοσιογράφους.

Η αυτοπεποίθησή του είναι γνωστό πως είναι στα… ύψη, καθώς έχει παρομοιάσει τον εαυτό του με τον Ύψιστο, με τον Θεό δηλαδή. Δεν είναι λίγες οι φορές επίσης που έχει επιτεθεί σε δημοσιογράφους για ερωτήσεις που του έχουν κάνει ή και πράγματα που έχουν γραφτεί εναντίον του.

Ένα είναι το σίγουρο πάντως. Δεύτερος Ζλάταν δεν υπάρχει, δεν έχει υπάρξει και δεν πρόκειται να υπάρξει. Είναι απλά μοναδικός και υπάρχει σοβαρότατος λόγος που το λέμε αυτό. Για την ακρίβεια οι λόγοι είναι πάρα πολλοί, αμέτρητοι.

Πάμε να δούμε κάποιους από αυτούς, ξεκινώντας από τις 10 θρυλικότερες δηλώσεις που έχει πει ποτέ.

10. «Σε καμία περίπτωση, ο Ζλάταν δεν κάνει δοκιμές»

Αυτή ήταν η απάντηση του Ίμπρα σε πρόσκληση της Άρσεναλ για να πάει να δοκιμαστεί και να δουν στον αγγλικό σύλλογο αν τους κάνει. Αυτό συνέβη λίγο πριν πάει ο Σουηδός στον Άγιαξ.

9. «Ακόμα ψάχνουμε για σπίτι. Αν δεν βρούμε κάτι, θα αγοράσω ένα ξενοδοχείο»

Aυτό είχε ειπωθεί από τον Ζλάταν το 2017, όσο αγωνιζόταν στην Παρίσι Σεν Ζερμέν και δυσκολευόταν να βρει σπίτι στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

8. Κάλεσέ με στο σπίτι σου και θα δούμε αν είμαι gay. Πάρε και την αδερφή σου μαζί.

Ένα από τα καλύτερα που έχει πει. Ο Σουηδός… θρύλος μαζί χεράκι-χεράκι με τον Ζεράρ Πικέ και μία δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι gay. Και ο Ίμπρα φυσικά έδωσε μία ΕΠΙΚΗ απάντηση.

7. «Πρώτα πήγα αριστερά, το ίδιο και εκείνος. Μετά πήγα δεξιά, όπως κι αυτός. Αργότερα έκανα πάλι αριστερά και πήγε να αγοράσει hot dog».

Αυτό γίνεται όταν είσαι δημοσιογράφος και θες να πάρεις συνέντευξη από τον Ζλάταν.

6. «Τι εννοείς με τη λέξη »δώρο»; Έχει τον Ζλάταν».

Είσαι σύντροφος του Ζλάταν; Ε τι τα θες τα δώρα κοπέλα μου; Αφού έχεις τον Ζλάταν δίπλα σου.

5. «Είναι αλήθεια πως δεν ξέρω τίποτα για τους πάικτες εδώ, αλλά ευτυχώς ξέρουν εκείνοι ποιος είμαι εγώ».

Όταν πήγε το 2012 στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τότε που η γαλλική ομάδα ακόμα ήταν σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο απ’ ότι είναι σήμερα.

4. «Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς εμένα πολύ απλά δεν είναι Παγκόσμιο Κύπελλο. Άρα, κανείς δεν ανυπομονεί να ξεκινήσει η διοργάνωση».

Το Μουντιάλ του 2014, στο οποίο η Σουηδία δεν κατάφερε να προκριθεί, πολύ απλά δεν ήταν… Μουντιάλ. Αφού δεν ήταν ο Ζλάταν…

3. «Δεν είμαι ο Βασιλιάς του Μάντσεστερ. Είμαι ο Θεός του Μάντσεστερ».

Ξεκάθαρος εδώ ο Ζλάταν!

2. Θα μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν εφόσον αντικαταστήσουν τον Πύργο του Άιφελ με ένα άγαλμά μου. Δεν νομίζουν να το κάνουν βέβαια, αλλά αν γίνει το άγαλμα το υπόσχομαι. Θα μείνω».

Άλλοι παίκτες ζητούν περισσότερα χρήματα, καλύτερα συμβόλαια και άλλα χαζά. Οι απαιτήσεις του Ζλάταν είναι… λιγάκι διαφορετικές και πιο «ρεαλιστικές».

1. «Όταν με αγοράζεις, είναι σαν να αγοράζεις μία Ferrari. Όποιος έχει Ferrari οδηγεί στην Εθνική οδό και… του δίνει και καταλαβαίνει. Πατάει φουλ το γκάζι. O Γκουαρδιόλα είναι εφοδιασμένος με πετρέλαιο και κάνει τουρ σε χωριά».

Αυτό ήταν το σχόλιο του Ιμπραΐμοβιτς για την προαγωγή του Πεπ Γκουαρδιόλα στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα το 2008.

Και το καλύτερο quote του Ζλάταν ever: «Μόνο ο Θεός ξέρει. Και μιλάτε σ’ αυτόν τώρα».

Ο Ζλάταν ρωτήθηκε τον Νοέμβριο του 2013 αν ξέρει πως η Σουηδία θα προκριθεί ή όχι στο Μουντιάλ του 2014. Και φυσικά ήξερε, αφού είναι ο… Θεός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ