Ταξίδεψαν από τη Γαλλία στην Ελλάδα για την ατμόσφαιρα στα γήπεδα (vid)

Ταξίδεψαν από τη Γαλλία στην Ελλάδα για την ατμόσφαιρα στα γήπεδα (vid)

Πέντε φίλοι από τη Γαλλία αποφάσισαν να έρθουν στην Ελλάδα και να ζήσουν από κοντά την φημισμένη εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Έλληνες οπαδοί.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Έλληνες οπαδοί έχει περάσει τα σύνορα της χώρας μας και η φήμη της έχει φτάσει σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αυτήν την… τρέλα που υπάρχει στην Ελλάδα θέλησαν να ζήσουν από κοντά πέντε φίλοι από τη Λυών της Γαλλίας.

Έτσι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου κατέφθασαν στη χώρα μας με σκοπό να παρακολουθήσουν κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου, ωστόσο οδηγήθηκαν στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Φυσικά εντυπωσιάστηκαν αρκετά τόσο με την όλη ατμόσφαιρα, όσο και με τα γνωστά συνθήματα των «πράσινων» φιλάθλων.

Την επόμενη μέρα ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα της Αθήνας, με την Ακρόπολη να έχει τον πρώτο λόγο, και στη συνέχεια βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη για το Πανιώνιος-ΟΦΗ, όπου ξαφνιάστηκαν με τον κόσμο καθώς οι «κυανέρυθροι» βρίσκονταν στην τελευταία θέση.

Η Κυριακή είχε φτάσει και όπως ανέφεραν οι ίδιοι περίμεναν το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Πριν όμως παρακολούθησαν το πρώτο ημίχρονο στο Ατρόμητος-Βόλος που δεν τους άφησε παραπονεμένους.

Όταν έφτασε η ώρα για το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τους «κίτρινους», στάθηκαν στην ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και στην καθυστέρηση που υπήρχε στην εκκίνηση του ματς λόγω των καπνογόνων που έκαναν την εμφάνιση τους για να ενισχύσουν την ατμόσφαιρα.

Τη Δευτέρα ήρθε η στιγμή της αποχώρησης, με τους πέντε φίλους να φεύγουν με τις αποσκευές τους γεμάτες από εμπειρίες και όπως ανέφεραν οι ίδιοι για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα: «Πρέπει να το ζήσεις!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ