EURO 2004: Όταν πήραν και οι Ισπανοί το μήνυμα από την αρμάδα του Ρεχάγκελ (vid)

EURO 2004: Όταν πήραν και οι Ισπανοί το μήνυμα από την αρμάδα του Ρεχάγκελ (vid)

Μετά το «θαύμα» της πρεμιέρας απέναντι στην Πορτογαλία, η Εθνική Ελλάδος, σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια, κοίταξε στα μάτια και την Ισπανία και απέσπασε ισοπαλία (1-1) «μισή» πρόκριση.

Το πρώτο «θαύμα» είχε γίνει 4 μέρες πριν, στις 12 Ιουνίου 2004, όταν το… πειρατικό του Ότο Ρεχάγκελ «πάγωσε» το «Ντραγκάο» στην πρεμιέρα του Euro 2004 (2-1 την Πορτογαλία) και 4 μέρες αργότερα ήρθε και το δεύτερο.

Σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας είχαν και την τύχη με το μέρος τους, απέσπασαν χρυσή ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Ισπανία χάρη σε γκολ του Άγγελου Χαριστέα βάζοντας βάσεις πρόκρισης από τον όμιλο.

Οι Ισπανοί είχαν προηγηθεί με γκολ του Φερνάντο Μοριέντες στο πρώτο ημίχρονο αλλά η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, απέδειξε ότι ήταν πολύ σκληρό καρύδι στέλνοντας για ακόμη μία φορά πολύ ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη.

Για ακόμη ένα ματς, συγκλονιστική ήταν και η παρουσία των Ελλήνων οπαδών που αν και λιγότεροι από τους… σχεδόν γηπεδούχους Ισπανούς, έδωσαν βροντερό παρών.

Οι 11άδες του ματς:

Ισπανία (Ινιάκι Σάεθ): Κασίγιας, Πουγιόλ, Ελγκέρα, Μαρτσένα, Ραούλ Μπράβο, Αλμπέρδα, Μπαράχα, Ετσεμπερία (Χοακίν 46′), Βιθέντε, Ραούλ (Τόρες 80′), Μοριέντες (Βαλερόν 65′).

Ελλάδα (Οτο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Καψής, Φύσσας (Βενετίδης 86′), Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (Τσιάρτας 53′), Γιαννακόπουλος (Νικολαίδης 49′), Βρύζας, Χαριστέας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ