Φάκελος Final-8: Το δίλημμα Μπαρτζώκα, ο ΜακΚίσικ και η 7άδα των ξένων

Φάκελος Final-8: Το δίλημμα Μπαρτζώκα, ο ΜακΚίσικ και η 7άδα των ξένων

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση εν όψει του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Η ψυχολογία στον Ολυμπιακό βρίσκεται στα ύψη αυτή τη στιγμή, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» διανύουν, πιθανότατα, την καλύτερη περίοδό τους μέσα στη φετινή σεζόν.

Το χθεσινό (8/2) «διπλό» επί της Βαλένθια (65-78) για την 26η αγωνιστική της Euroleague αποτέλεσε την τρίτη σερί νίκη των Πειραιωτών στη διοργάνωση, οι οποίοι πλέον μπορούν να στοχεύουν δειλά-δειλά ακόμη και στο πλεονέκτημα έδρας στα play offs.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γιατί το πλεονέκτημα έδρας περνάει από το ΣΕΦ…

Πλέον, το βλέμμα για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα στρέφεται στο επερχόμενο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν χθες στην Ισπανία. Με τον Έλληνα τεχνικό να σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον ενεργοποιήσει στην Ελλάδα εν όψει του Κυπέλλου. Φυσικά, μία οποιαδήποτε αλλαγή στους ξένους και μία ενδεχόμενη ενεργοποίηση του ΜακΚίσικ, θα ισχύει και στο πρωτάθλημα της Basket League.

Η 7αδα των ξένων του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι η εξής: Γουίλιαμς-Γκος, Κάνααν, Μπρανζντέικις, Ράιτ, Πετρούσεφ, Πίτερς, Φαλ. Και αν αποφασίσει ο Μπαρτζώκας να κάνει τώρα (δηλαδή μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 14 Φλεβάρη) την αλλαγή που δικαιούται, τότε θα διαλέξει να βάλει στην 7άδα τον ΜακΚίσικ έναντι του Μπραζντέικις. Αυτό είναι το δίλημμά του.

Υπενθυμίζεται, ότι κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να έχει μέχρι 7 ξένους παίκτες δηλωμένους στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της, ωστόσο σε κάθε ματς μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι 6.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ