Μάνεσης: «Δεν δικαιούται να μιλάει ο Παναθηναϊκός για διαιτησία» (vid)

Μάνεσης: «Δεν δικαιούται να μιλάει ο Παναθηναϊκός για διαιτησία» (vid)

Το σχόλιο του Νίκου Μάνεση για το χθεσινό Game 5 μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης έκανε το δικό του σχόλιο, μέσω της εκπομπής του στον ALPHA, για το χθεσινό (14/6) Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αλλά και για το Euro 2024.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι στη φάση του Γκος…»

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης:

«Μπράβο στον Ολυμπιακό και μπράβο στον Παναθηναϊκό. Πέραν τον πανηγυρισμών που είναι φυσιολογικοί και βλέπουμε τις εικόνες, είχαμε δυο ομάδες οι οποίες διαφήμισαν το μπάσκετ. Έχουμε κορυφαίο πρωτάθλημα, έχουμε δυο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και από τις κορυφαίες του κόσμου. Αν υπήρχε ισοπαλία θα ήταν η δικαιότερη. Δεν υπάρχει ισοπαλία. Οι παίκτες και οι προπονητές έκαναν την υπέρβαση. Οι ομάδες δεν είχαν καμία σχέση μ’ αυτό που είδαμε στο Final Four, καμία. Είχαν αρχίσει να ξεμένουν από μπαταρία, από «καύσιμα». Διεκπεραίωσαν, αναλόγως των δυνατοτήτων και των δυνάμεων που είχαν όσο καλύτερα μπορούσαν. Ανατροπή στην ανατροπή. Δηλαδή διαφήμιση του μπάσκετ».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η χρονιά πέρυσι για τον Παναθηναϊκό ήταν δύσκολα τα πράγματα, φέτος ξεκίνησε μέτρια, με ήττες με αυτά, έχασες από τον αντίπαλό σου τον Ολυμπιακό και ξαφνικά ο δείκτης του χρηματιστηρίου αρχίζει και εκτοξεύεται».

«Δεν είναι μόνο ο Κώστας Σλούκας, ένας παίκτης δεν κερδίζει. Αυτή τη στιγμή και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, έχουν τουλάχιστον δυο παίκτες που μπορούν να είναι ηγέτες. Το θέμα είναι σε τι μέρα θα βρεθούν, πώς θα βρεθούν και τι να κάνουν», συμπλήρωσε.

Απαντώντας στον συνεργάτη του ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα τόνισε: «Να σου πω κάτι, όπως δεν δικαιούται να μιλάει χτες για διαιτησία ο Παναθηναϊκός, διότι έκανε 11 πόντους και άφησε τον Ολυμπιακό να του «ροκανίσει» την διαφορά και άφηνε κάποια τρίποντα ανεμπόδιστα, άλλο τόσο δεν δικαιούται να μιλάει ο Ολυμπιακός όταν στην επαναφορά στο ένα λεπτό και ενώ όλα παίζονται, μένει η μπάλα στα χέρια. Αυτά είναι λάθη που δικαιούμαστε να τα κάνουμε εμείς οι τρεις που είμαστε άσχετοι, δεν μπορούν να τα κάνουν επαγγελματίες παίκτες. Τραγικό λάθος.

Είχε ο Ολυμπιακός την ευκαιρία με το 2-0, έχασε την ευκαιρία στο ΣΕΦ, έχασε προπονητικά και στην συνέχεια έγινε τούμπα. Όταν είσαι με 2-0 και έχεις δυο ευκαιρίες, μια εντός και μια εκτός, τις αφήνεις να χαθούν, χάθηκαν, τέλος. Εγώ στα τελευταία πέντε λεπτά από τον Παναθηναϊκό είδα παιχνίδι διαχείρισης, δεν πατούσε κανείς μέσα στην περιοχή. Του βγήκε τελικά του Αταμάν και τώρα είναι θριαμβευτής. Είναι πολύ απλά. Δυο ομάδες που έπαιξαν ισάξια».

Το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ