Μυαλό ξυράφι και πόδι διαβήτης!

Μυαλό ξυράφι και πόδι διαβήτης!

Ο Μπίμπαρς Νάτχο «λύνει τα χέρια» του Πέδρο Μαρτίνς και ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος βιρτουόζος μέσος θα δώσει καλή κυκλοφορία μπάλας και το κυριότερο, κάθετο παιχνίδι στην επιθετική ανάπτυξη των ερυθρόλευκων. Η συνεργασία με Φορτούνη που μπορεί να δώσει άλλα «κόλπα».

Ο Ολυμπιακός έκανε την μεταγραφή του καλοκαιριού προχωρώντας στην απόκτηση του Μπίμπαρς Νάτχο και στο μεγάλο λιμάνι έχουν πολλούς λόγους να αισθάνονται ικανοποιημένοι με την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Οι ερυθρόλευκοι βάζουν στο έμψυχο δυναμικό τους έναν εξαιρετικό μέσο, έναν παίκτη που μπορεί να δώσει στο παιχνίδι των πειραιωτών τα στοιχεία που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος ήθελε πάση θυσία ένα 8άρι που θα κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή της ομάδας του. Ήθελε έναν παίκτη που θα μπορεί να «χτίσει» παιχνίδι πίσω από τον Φορτούνη δίνοντας ρυθμό και καλή μεταφορά μπάλας στο δημιουργικό κομμάτι. Και η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια εξαιρετική επιλογή στο πρόσωπο του πρώην άσου της ΤΣΣΚΑ.

Ο Νάτχο είναι χωρίς αμφιβολία ο παίκτης που «λύνει τα χέρια» του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι αυτό ακριβώς που ζητούσε ο Πορτογάλος προπονητής για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού. Και είναι ξεκάθαρο πως ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων εκτιμά ότι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για την εφαρμογή του πλάνου του, με τον Νάτχο στην εντεκάδα του Ολυμπιακού.

Η οξυδέρκεια του Ισραηλινού μέσου είναι δεδομένη και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο διεθνής άσος ανακηρύχθηκε κορυφαίος μέσος του ρωσικού πρωταθλήματος την σεζόν 2014-2015. Η ποδοσφαιρική ευφυία του 30χρονου μέσου θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να βγάλει νέες ιδέες στο χορτάρι. Θα δώσει ποιότητα και θέαμα στο επιθετικό σκέλος και αυτό είναι κάτι που το θέλει και ο κόσμος της ομάδας.

Το μεγάλο προσόν του Νάτχο είναι η ευκολία με την οποία μπορεί να πασάρει και η εξαιρετική ικανότητα του Ισραηλινού στις μεταβιβάσεις καθιστά υπερπολύτιμη την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα.

Ο Νάτχο έχει στο «τσεπάκι» του το κάθετο παιχνίδι κι αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Οι σέντερ φορ των ομάδων λατρεύουν τους μέσους που μπορούν να τους δώσουν την μπάλα στο…πιάτο για να σκοράρουν με μια κίνηση. Κι αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο χάρισμα που έχει το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής μέσος μπορεί να δώσει πολλά στους ερυθρόλευκους σε ότι έχει να κάνει με την δημιουργία στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Είναι ο παίκτης που μπορεί να «απελευθερώσει» σε μεγάλο βαθμό και τον Κώστα Φορτούνη, καθώς είναι προφανές πως δεν θα χρειάζεται να γυρίζει τόσο πίσω ο Έλληνας μέσος για να «βγάλει μπροστά» τους ερυθρόλευκους. Κι αυτό σημαίνει πως ο Φορτούνης θα μπορεί να κερδίσει μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή, παίζοντας πιο κοντά στον στράικερ. Και μια τέτοια διαφοροποίηση σε σχέση με πέρυσι, μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό περισσότερα γκολ, καλύτερες συνεργασίες και φυσικά τελικές πάσες που θα βγάζουν σε θέση βολής τον σέντερ φορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος βλέποντας ότι ο Νάτχο ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν από τον Ισραηλινό μέσο να «ξεδιπλώσει» το ταλέντο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ