Λίγκα σε Μέσι : «Η ρήτρα υπάρχει και είναι απολύτως έγκυρη»

Λίγκα σε Μέσι : «Η ρήτρα υπάρχει και είναι απολύτως έγκυρη»

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του πατέρα του Λιονέλ Μέσι ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ και ο σταρ της Μπαρτσελόνα είναι ελεύθερος να βρει νέα ομάδα, η La Liga απάντησε τονίζοντας πως η ρήτρα υπάρχει και είναι απόλυτα έγκυρη.

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Λιονέλ Μέσι. Αρχικά ο πατέρας του Αργεντινού τοποθετήθηκε νωρίτερα σήμερα επίσημα και ισχυρίστηκε πως δεν ισχύει η περιβόητη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ ενώ λίγο αργότερα ήρθε ρεπορτάζ από το «TyC Sports» που ανέφερε ότι ο Μέσι θα παραμείνει τελικά και τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα, παρά τη διαμάχη του με τη διοίκηση.

Λίγη ώρα αργότερα, τοποθετήθηκε και η La Liga λέγοντας ξεκάθαρα πως και ρήτρα υπάρχει και είναι σε ισχύ. «Η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ υπάρχει και είναι απολύτως έγκυρη, η ερμηνεία που έχουν κάνει σχετικά με την σύμβαση δεν είναι ακριβής και απέχει πολύ από την πραγματικότητα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λίγκας.

Πλέον μένει να δούμε αν θα έχουμε και νέο επεισόδιο και ποια θα είναι η αντίδραση της πλευράς Μέσι. Θα επιστρέψει τελικά στις προπονήσεις ή θα δώσει συνέχεια στην κόντρα του με τη διοίκηση ώστε να αποχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ