Άρης: Πυροδότησε τη «βόμβα» με Γκρέι

Άρης: Πυροδότησε τη «βόμβα» με Γκρέι

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου διεθνή Τζαμαϊκανού επιθετικού, που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Άντε Γκρέι, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

Ο 31χρονος διεθνής Τζαμαϊκανός επιθετικός, που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε επίσημα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στην Αυστρία και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Andre Gray.

Ο 31χρονος διεθνής επιθετικός από τη Τζαμάικα, με αγγλικό διαβατήριο, αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ομάδα μας.

Ο Andre Gray γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1991 στο Wolverhampton της Αγγλίας και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την τοπική Wolverhampton Wanderers.

Σε ηλικία 14 ετών, ο Gray εντάχθηκε στις ακαδημίες της Shrewsbury Town, με την οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών.

Μετά από το πέρασμά του από Telford United, Hinckley United, Luton Town και Brantford, η Burnley αποφάσισε να επενδύσει πάνω του 12.400.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2015.

Με τη φανέλα της Burnley ο Τζαμαϊκανός επιθετικός συστήθηκε στις μεγάλες κατηγορίες της Αγγλίας, Premier League και Championship.

Τα επιτεύγματά του, έφεραν μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή, καθώς η Watford έδωσε 20.400.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το 2017.

Με τη φανέλα της Watford πέτυχε 21 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ σε 125 αγώνες και έκανε γνωστό το όνομά του σε όλη την ποδοσφαιρική Αγγλία. Την περσινή σεζόν σκόραρε 10 φορές σε 28 αγώνες στην Championship αγωνιζόμενος στην QPR.

Ο Gray έχει φορέσει 12 φορές τη φανέλα της εθνικής Τζαμάικα, μετρώντας 3 γκολ και έχει αναδειχθεί μια φορά πρώτος σκόρερ στην Championship (25 γκολ) και μια φορά καλύτερος παίκτης της Championship (σεζόν 2015-’16).

Ο ΑΡΗΣ καλωσορίζει τον Andre Gray στην «Πόλη του Θεού»!

Είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή μου να έρθω στον ΑΡΗ»

Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.com.gr, ο Andre Gray, τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή μου να έρθω στον ΑΡΗ. Μετά από πολλά χρόνια στην Αγγλία αναζητούσα μια πρόκληση σ’ ένα άλλο πρωτάθλημα και η προοπτική του ΑΡΗ ήρθε στην καλύτερη στιγμή. Ανυπομονώ να παίξω με τη νέα μου ομάδα μπροστά στον κόσμο μας και υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ με τα γκολ μου και να δώσουμε χαρές στους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ