Το «colpo grosso» του Άρη και το μεγάλο «ναι» του Αντρέ Γκρέι – Αυτή είναι η πρόταση (vids)

Το «colpo grosso» του Άρη και το μεγάλο «ναι» του Αντρέ Γκρέι – Αυτή είναι η πρόταση (vids)

Επίσημη πρόταση του Αρη για 3ετές συμβόλαιο στον Αντρέ Γκρέι, με συνολικά 2.700.000 €. Θετικός ο Τζαμαϊκανός σέντερ φορ!

Mε τον Αμπουμπακάρ Καμάρα να βρίσκεται μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες του Άρη καλούνται πλέον να βρουν τον αντικαταστάτη του άσου από την Μαυριτανία, αυτόν που θα καλύψει επάξια το κενό του και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή των «κίτρινων».

Και αυτόν τον έχουν βρει στο πρόσωπο του Τζαμαϊκανού φορ, Άντρε Γκρέι. Άλλωστε ο βασικός λόγος του ταξιδιού του Θοδωρή Καρυπίδη στο Λονδίνο ήταν για να διαπραγματευτεί  με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή καταθέτοντας επίσημη πρόταση συνεργασίας και φυσικά περιμένει την απάντησή του γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Ποια είναι η πρόταση; 

Η πρόταση του Άρη είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο Γκρέι. Ως προς τα βασικά, η χρονική διάρκεια της συνεργασίας θα είναι τριετής (πιθανώς 2+1) με το ποσό που αξιώνουν οι «κίτρινοι» να είναι στα 2.700.000 εκατ. ευρώ.

Το θετικό στην περίπτωση του Τζαμαικανού είναι ότι έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ, άρα δεν υπάρχει το… εμπόδιο κάποιας ομάδας με τον Άρη να διαπραγματεύεται απευθείας με την πλευρά του παίκτη κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

To προφίλ του

Ο Γκρέι γεννήθηκε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Γούλβερχαμπτον. Έγινε γνωστός την περίοδο 2015-16, όταν και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ (25 γκολ) στη Championship με τη φανέλα της Μπέρνλι , οδηγώντας την στην άνοδο στη Premier League.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του είχαν ως αποτέλεσμα η Γουότφορντ να καταβάλει το 2017 20 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει. Με τη φανέλα της πραγματοποίησε 119 συμμετοχές και σκόραρε 21 φορές. Την περσινή αγωνιστική περίοδο παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην ΚΠΡ, όπου και σημείωσε 10 γκολ σε 28 ματς.

Ο 31χρονος επιθετικός έχει αρχίσει και… ψήνεται αρκετά με το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της χώρας μας, με το γεγονός πως έχει ήδη ψαχτεί εκτεταμένα ως προς τον Αρη, τη Θεσσαλονίκη και τη ζωή στην πόλη και φυσικά το ελληνικό πρωτάθλημα, να επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Όπως και να έχει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να έχει καταλήξει  στον Γκρέι και δείχνει αποφασισμένος για την υπέρβαση που κάθε χρόνο γίνεται για έναν ποδοσφαιριστή.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ