Επιμένουν οι Γάλλοι: 5 εκατ ευρώ ο Ολυμπιακός για τον Εμπουκού

Επιμένουν οι Γάλλοι: 5 εκατ ευρώ ο Ολυμπιακός για τον Εμπουκού

Οι Γάλλοι εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ στη Ρεμς για την απόκτηση του Ναθάναελ Εμπουκού.

Ο Ολυμπιακός προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και μεταξύ άλλων, κινείται για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Σε αυτή την κλειστή λίστα, που έχουν φτιάξει οι Ερυθρόλευκοι, με ονόματα που προκαλούν το ενδιαφέρον τους, αρκετά ψηλά βρίσκεται το όνομα του Ναθάναελ Εμπουκού, όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr.

Διαβάστε επίσης: Και το όνομα αυτού Ντέγιαν Μποντιρόγκα – Ο λατρεμένος του πράσινου κοινού στο τιμόνι της Euroleague

Ο 20χρονος άσος αγωνίζεται στη Ρεμς και η περίπτωση του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Πρόκειται για έναν νεαρό επιθετικό με μεγάλο ταλέντο που είναι βασικός και αναντικατάστατος στη γαλλική ομάδα. Κάτι το οποίο φανερώνει πολλά όσον αφορά το επίπεδο δυσκολίας της ενδεχόμενης απόκτησης του.

Όπως και να ‘χει, οι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη Ρεμς για τον παίκτη και το ποσό που χρειάζεται είναι τουλάχιστον 5.000.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μάλιστα, οι Γάλλοι έχουν επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του «10» για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ναθάναελ Εμπουκού, πηγαίνοντας όμως ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ιστοσελίδα «score.fr» χθες (4/7) σε δημοσίευμα της ανέφερε ότι οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ στη Ρεμς για την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού. «Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεμς δέχθηκε μια πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον Εμπουκού. Η πρόταση δεν ήρθε από κάποια εκ των Μαρσέιγ, Μονακό ή Λυόν, αλλά από τον Ολυμπιακό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και οι Γάλλοι δεν σταματούν εκεί. Επιμένουν. Σημερινό δημοσίευμα, διαφορετικής ιστοσελίδας, της «foot-sur7.fr», κάνει εξίσου λόγο για πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού στη γαλλική ομάδα για τον Ναθάναελ Εμπουκού.

«Ο Εμπουκού είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Ligue 1, συμπεριλαμβανομένων των Μαρσέιγ, Λιόν και Μονακό. Ωστόσο, εξετάζεται και από ξένους συλλόγους. Μάλιστα, η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της Ρεμς είναι από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, που προσφέρει 50 εκατ. ευρώ για τον 20χρονο επιθετικό», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα, ενώ προσθέτει:

«Ο Ολυμπιακός ελπίζει να ολοκληρώσει γρήγορα τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα για να προετοιμαστεί για τα προκριματικά του Champions League. Μάλιστα, η Ρεμς έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, ανακτώντας τον Ραφίκ Γκουϊτάνε, που είχε δοθεί δανεικός στη Μαρίτιμο την περασμένη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ