Και το όνομα αυτού Ντέγιαν Μποντιρόγκα – Ο λατρεμένος του πράσινου κοινού στο τιμόνι της Euroleague

Και το όνομα αυτού Ντέγιαν Μποντιρόγκα – Ο λατρεμένος του πράσινου κοινού στο τιμόνι της Euroleague

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα αντικαθιστά τον Τζόρντι Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα.

Για εκείνους τους λίγο… παλιότερους; Το όνομα Ντέγιαν Μποντιρόγκα δεν ισοδυναμεί μόνο με την elite του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και ενός εκ των κορυφαίων γκαρντ που πάτησαν ποτέ στα παρκέ της Γηραιάς Ηπείρου. Το όνομα Μποντιρόγκα, λογίζεται και υπολογίζεται ανάμεσα σε εκείνα των μύθων της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Ίσως ο πιο αγαπημένος ξένος παίκτης στην ιστορία του club.

Διαβάστε επίσης: Νεός προπονητής του Ολυμπιακού ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς

Είναι πολύ λογικό λοιπόν σήμερα που όπως όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Τζόρντι Μπερτομέου στην ηγεσία της Ευρωλίγκας η είδηση να μην έχει μόνο γενικό ενδιαφέρον: Να έχει και ειδικό. Διότι με αυτόν τον τρόπο προκύπτει μια σπουδαία ολική επαναφορά.

Ναι, στη νέα εποχή της περνάει η Ευρωλίγκα.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι αποφάσισαν την απομάκρυνση του Τζόρντι Μπερτομέου από τον προεδρικό θώκο, στον οποίο ήταν από το 2020.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας και το «Eurohoops», η διοργάνωση αναμένεται να περάσει στα χέρια του Ντέγιαν Μποντιρόγκα.
Ο παλαίμαχος σπουδαίος Σέρβος θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας και αυτό θα επικυρωθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή (8/7).

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει ακόμη ένας υποψήφιος και είναι ο επί σειρά ετών σύμβουλος του Τζόρντι Μπερτομέου, Μάρσαλ Γκλίκμαν. Όλα όμως δείχνουν Μποντίρογκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ