«Πέντε εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για τον Εμπουκού»

«Πέντε εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για τον Εμπουκού»

Γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση 5 εκατ. ευρώ στη Ρεμς για την απόκτηση του Ναθάναελ Εμπουκού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ, με το όνομα του Ναθάναελ Εμπουκού, όπως σας ενημέρωσε to10.gr, να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα. Όπως διαβάσατε από to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει την υπόθεση του 20χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού (16/03/2002) και έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τη Ρεμς.

Σήμερα, οι Γάλλοι επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του «10» για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ναθάναελ Εμπουκού, με την γαλλική ιστοσελίδα «score.fr» μάλιστα να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και να κάνει λόγο για πρόταση των Πειραιωτών ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ο ρόλος του Ζινκερνάγκελ στο μυαλό του Μαρτίνς

«Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεμς δέχθηκε μια πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον Εμπουκού. Η πρόταση δεν ήρθε από κάποια εκ των Μαρσέιγ, Μονακό ή Λυόν, αλλά από τον Ολυμπιακό», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας.

Όπως έχετε διαβάσει στο «10», στην υπόθεση του Εμπουκού υπάρχουν τρία σημεία που παίζουν σημαντικό ρόλο. Το πρώτο είναι ότι ο 20χρονος θέλει να φύγει από τη γαλλική ομάδα και το δεύτερό ότι σε έναν χρόνο (σ.σ Ιούνιος του 2023) μένει ελεύθερος. Γεγονός που σημαίνει ότι σε ένα εξάμηνο θα μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος.

Τη δεδομένη στιγμή δεν συζητάει το ενδεχόμενο ανανέωσης με τη Ρεμς, η οποία είναι αναγκασμένη να βρει άμεσα λύση για να τον δώσει, ώστε να καρπωθεί κάποιο ποσό. Σε διαφορετική περίπτωση, σε έξι μήνες μπορεί να τον χάσει ως ελεύθερο και να μην πάρει ούτε… σεντ.

Το τρίτο είναι ότι ατζέντης του ποδοσφαιριστή είναι ο Αμπντελκαρίμ Ντουίς, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στους Ερυθρόλευκους. Ενας ισχυρός ατζέντης, εκπρόσωπος του Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι, ο οποίος έβαλε για τα καλά την περίπτωση του 20χρονου επιθετικού στο τραπέζι.

Ο Εμπουκού πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 32 συμμετοχές με τη Ρεμς, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Γαλλίας. Συνολικά, μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει 86 συμμετοχές, με 6 γκολ και 3 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ