Και οι Γάλλοι για Εμπουκού και Ολυμπιακό (vids)

Και οι Γάλλοι για Εμπουκού και Ολυμπιακό (vids)

Ο Ναθάναελ Εμπουκού είναι μια περίπτωση που εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός και στη Γαλλία αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεμς για τη μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και μετά την επισημοποίηση της σούπερ μεταγραφής του Σίμε Βρσάλικο, κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ.

Όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι ερυθρόλευκοι είναι αυτή του Ναθάναελ Εμπουκού, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεμς και πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη υπόθεση. Ο 20χρονος επιθετικός είναι ένα μεγάλο ταλέντο που είναι βασικός στη γαλλική ομάδα και απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη Ρεμς για τον παίκτη και το ποσό που χρειάζεται είναι τουλάχιστον 5.000.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Κάτι που αναφέρουν και οι Γάλλοι με σημερινό τους δημοσίευμα, αφού μιλούν για επαφές των δυο ομάδων και τονίζουν ότι είναι αρκετά πιθανό ο Εμπουκού να φύγει το καλοκαίρι από τη γαλλική ομάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, το γαλλικό δημοσίευμα της ιστοσελίδα «lunion.fr» επιβεβαιώνει τα λεγόμενα από to10.gr για επίσημη πρόταση για τον Εμπουκού από τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, όμως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στα 20 του χρόνια έχει 76 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ με τη γαλλική ομάδα. Και την ίδια ώρα αποτελεί μόνιμο στέλεχος όλων των «μικρών» εθνικών ομάδων της Γαλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ