All in κάνει ο Ολυμπιακός για Μεριά, προσπάθεια και για Αράο

All in κάνει ο Ολυμπιακός για Μεριά, προσπάθεια και για Αράο

Διατεθειμένοι να τα παίξουν όλα για όλα φαίνονται στον Ολυμπιακό προκειμένου να ντύσουν στα Ερυθρόλευκα τον Τυνήσιο στόπερ Γιασίν Μεριά και τον Βραζιλιάνο χαφ Γουίλιαν Αράο.

Η ήττα από την Γκενκ στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επί βελγικού εδάφους λειτούργησε μάλλον αφυπνιστικά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο που ανεβάζει στροφές και κάνει… all in για να ολοκληρώσει μεταγραφές σε καίριες θέσεις.

Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός χαφ. Τα ονόματα των Γιασίν Μεριά και Γουίλιαν Αράο δεν είναι καινούργια στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους Πειραιώτες να εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να ντύσουν στα Ερυθρόλευκα τόσο τον Τυνήσιο στόπερ, όσο και τον Βραζιλιάνο χαφ. Βέβαια πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχουν και οι δύο υποθέσεις τον ίδιο βαθμό δυσκολίας.

Όσον αφορά τον 25χρονο σέντερ μπακ, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να αποχωρήσει από την Σφαξιέν και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, τα πράγματα είναι αισθητά πιο απλά, αφού συν τοις άλλοις πιέζει και ο ίδιος ο παίκτης για να υλοποιηθεί η μεταγραφή. Οι εξελίξεις λοιπόν σε αυτό το ζήτημα θα είναι άμεσες.

Σχετικά με τον 25χρονο κεντρικό χαφ της Φλαμένγκο, Γουίλιαν Αράο, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει. Οι Ερυθρόλευκοι όμως, που όπως φαίνεται τον έχουν τοποθετήσει ξανά σε περίοπτη θέση στο μεταγραφικό τους κάδρο, είναι αισιόδοξοι και κυρίως διατεθειμένοι να το παλέψουν ως το τέλος. Μην ξεχνάμε ότι ο νεαρός άσος είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς ενώ δεδομένου ότι έχει χάσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα, βλέπει θετικά την μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ