Κόντης: «Κρίμα γιατί δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε – Δεν υπάρχει άλλη σκέψη από το να πάρουμε το Κύπελλο»

Κόντης: «Κρίμα γιατί δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε – Δεν υπάρχει άλλη σκέψη από το να πάρουμε το Κύπελλο»

Οι δηλώσεις του Χρήστου Κόντη μετά την εντός έδρας ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό με 2-2, για την τελευταία αγωνιστική των play-offs

Απογοητευμένος με την εξέλιξη του ντέρμπι των «αιωνίων» και τελικώς με την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό (2-2), εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Κόντης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε μεταξύ άλλων πως οι πράσινοι θα έπρεπε να διαχειριστούν καλύτερα το ματς όσο είχαν το προβάδισμα, δηλώνοντας πως άπαντες θα δουλέψουν σκληρά στον χρόνο που απομένει για την κατάκτηση του Κυπέλλου, μέσω του οποίου θα έρθει και η ευρωπαϊκή έξοδος.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Το Μάντσεστερ είναι… μπλε- Το σήκωσε και αυτό η Σίτι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Κόντη:

«Φάνηκε ότι μόλις δεχθήκαμε το 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο, αφήσαμε μέτρα στον αντίπαλο, ο οποίος άρχισε να πιέζει. Μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αν σε πιέζει είναι δύσκολο. Πρέπει να ήμασταν πιο προσεκτικοί, να διαχειριζόμασταν καλύτερα το παιχνίδι. Είχαμε κάποια θέματα με παίκτες που έπρεπε να βγουν αλλαγή, και δεν ήταν προγραμματισμένες αυτές οι αλλαγές. Κρίμα πραγματικά γιατί δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Στο ποδόσφαιρο έτσι είναι, παίξαμε ένα ματς και τέλος. Έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου μπροστά μας, δεν υπάρχει άλλη σκέψη από το να πάμε με όλες τις δυνάμεις μας να πάρουμε τον τίτλο. Δείξαμε πράγματα σήμερα, έχουμε ομάδα να τα καταφέρει και θα δουλέψουμε και άλλο στις επόμενες ημέρες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε το Κύπελλο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ