ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Εκεί που ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για τον τίτλο του πρωταθλητή (20:00).

Ο απόλυτος ρυθμιστής της εφετινής Super League είναι ο Άρης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει την δυνατότητα να χρίσει… πρωταθλητή. Που θα είναι είτε ο ΠΑΟΚ, είτε η ΑΕΚ. Από νίκη στη Λαμία προέρχονται οι κίτρινοι, σε μια αναμέτρηση όπου είχαν δύο πρόσωπα. Ενα προβληματικό και ένα εξαιρετικό. Αλλαξε ο διακόπτης στην επανάληψη και ο Άρης έκανε φύλλο και φτερό το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου. Ξεσηκωμός στις τάξεις των οπαδών του Άρη, με το αποψινό ντέρμπι να διεξάγεται σε sold out συνθήκες. Δεν θέλουν να δουν πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ μέσα στο σπίτι τους οι οπαδοί των γηπεδούχων και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το τέλειο τεστ είναι αυτό για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί που ο Άρης θα διεκδικήσει την πρώτη του κούπα μετά από 54 ολόκληρα χρόνια. «Είναι το ντέρμπι της πόλης και πράγματι τα έφερε έτσι η συγκυρία, ώστε να κρίνεται ο πρωταθλητής από αυτό το συγκεκριμένο! Για εμάς είναι ένα παιχνίδι γοήτρου, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε για εμάς, όπως σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κι όπως γίνεται πάντα στα ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Με το πλάνο που έχουμε κάνει εδώ και δύο μήνες σε ό,τι αφορά στην ομάδα και τη διαχείριση που κάναμε στη χρησιμοποίηση των παικτών εν όψει του τελικού του Κυπέλλου, είμαστε μέσα στο στόχο μας, σχετικά με το πώς έπρεπε να είμαστε στο φινάλε της σεζόν. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αν εξαιρέσουμε τον Βέλεθ, δεν έχουμε κάποιον άλλον τραυματία παίκτη. Το πλάνο, δηλαδή, μάς έχει βγει καλά», τόνισε ο κόουτς του Άρη.

Ένα 90λεπτο μακριά από την επιστροφή στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ! Μετά τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε στο καναβάτσο και τον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμη για στέψη. Πως θα γίνει αυτό; Αν αποδράσει θριαμβεύτρια από το Κλεάνθης Βικελίδης και το ντέρμπι με τον Άρη. Στους 77 πόντους οι ασπρόμαυροι και με την ψυχολογία στα ύψη, μετά και τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Στα αγωνιστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει 2-3 αλλαγές για το μεγάλο ραντεβού με τους κιτρίνους.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ