Η επιστροφή της… πατάτας και του μανάβη: Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει, αλλά τα βάζει με το CAS

Η επιστροφή της… πατάτας και του μανάβη: Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει, αλλά τα βάζει με το CAS

Επιτέλους κανονικότητα για Μαυρομάτη, Μπαλτάκο και… σία.

Δεν το συζητούν: Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στο CAS. Κέρδισε λέει πίσω τον σεβασμό του, την ψυχή του κλπ

Μέχρι και ο Giorgis ο ινσταγκράμερ ξαναβρήκε το κέφι του και άρχισε τα δικά του στα social media. Ο ίδιος Giorgis που από το κράξιμο την προηγούμενη εβδομάδα είχε διαγράψει κάθε αναφορά του στον ΠΑΟΚ.

«Μα ρε παιδιά, το CAS είπε να γυρίσει πίσω η υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων. Δεν ασχολήθηκε με την ουσία της» ψέλλισαν κάποιοι κανονικοί. Ποιος όμως τολμά να αμφισβητήσει την αντίληψη μιας κορυφαίας νομικής ομάδας. Αφού το είπε ο Μπαλτάκος πως ήταν θρίαμβος. Ο ίδιος που έλεγε την πρώτη φορά στην Εφέσεων, ότι δεν μπορούν οι πατάτες να κάνουν κουμάντο στον μανάβη.

Είναι δυνατόν ο Μπαλτάκος να έχει άδικο; Αποκλείεται. Ρωτήστε και τους ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού που βγήκαν παγανιά τις τελευταίες ώρες για να μας εξηγήσουν τη μεγάλη νίκη του Λάκωνα δικηγόρου.

Μια απορία μόνο. Ο άλλος κορυφαίος δικηγόρος του ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης τι ακριβώς εννοούσε σήμερα όταν δήλωνε σήμερα ότι δεν στέκει νομικά η νομιμοποίηση του Ολυμπιακού από το CAS.

Ότι δεν στέκει δηλαδή πως το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο κατοχύρωσε την παρουσία των Ερυθρόλευκων στην υπόθεση;

Δεν στέκει νομικά σημαίνει ότι το CAS έκανε λάθος; Ή μήπως σημαίνει ότι τελικά εμείς ο ΠΑΟΚ δεν νικήσαμε; Γιατί δεν μπορεί, νικήσαμε. Και από χθες πανηγυρίζουμε έξαλλα για την επιστροφή της… ψυχής μας!

ΥΓ. Ο Μαυρομάτης είναι ο ίδιος που είχε υποστηρίξει στην εκδίκαση της υπόθεσης από την ΕΕΑ, ότι ο ΠΑΟΚ είναι αθώος διότι δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Άρα δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία, γιατί προφανώς ο Ιβάν έχει υπό την κατοχή του –μέσω του ανιψιού- μόνο τη Ξάνθη.

ΥΓ2. Αύριο το πρωί που θα έχω χρόνο περισσότερο θα σου τα πω αναλυτικά. Ας ελπίσουμε μέχρι τότε ο Μπαλτάκος και ο Μαυρομάτης να μην έχουν κάνει άλλες δηλώσεις για τον θρίαμβο τους: Γιατί δεν τους προλαβαίνουμε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ