Το μονόζυγο του CAS

Το μονόζυγο του CAS

Κάντε μια ολομέλεια μεταξύ σας, εκεί στον ΠΑΟΚ και αποφασίστε, η απόφαση του CAS ήταν σωστή ή όχι. Γιατί σας βλέπω να στέλνετε σύντομα (και) το CAS στον Άρειο Πάγο...

Παιδιά κάπου ώπα! Οργανωθείτε (που λέει και το ανέκδοτο) γιατί σας βλέπω όχι μόνο να δίνετε συνέχεια σανό στον κόσμο σας αλλά και να το τρώτε οι ίδιοι!!! Μα να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας και να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα ΚΑΙ στο CAS?

Κάντε μια ολομέλεια μεταξύ σας κι αποφασίστε, η απόφαση του CAS ήταν σωστή ή όχι. Αποφασίστε όμως. Εκτός αν εκεί μεταξύ Θεσσαλονίκης και Ροστοφ επικρατεί το μόνα ζυγά /μονόζυγα δικά μας …

Δηλαδή – κατά το ΜαυροματοΜπαλτάκιο δόγμα – οι άμεμπτοι δικαστές του CAS δεν είναι τόσο άμεμπτοι και τόσο δίκαιοι αλλά ντριμπλαδοροι όταν δέχονται τον Ολυμπιακό ως μέρος της διαδικασίας αλλά είναι απολύτως δίκαιοι και άμεμπτοι μόνο όταν επιστρέφουν – πρόσκαιρα μην ξεχνιόμαστε – τους 7 βαθμούς!!!!

Βρε παιδιά τόσο σανό πια….

Πρέπει όμως να σας αναγνωρίσουμε ότι είστε συνεπείς τουλάχιστον … τα ίδια κάνατε και με την ΕΕΑ. Μετά την εκδίκαση εκεί και πριν σας καταδικάσει λέγατε ότι έπεσε η σκευωρία και με το άκουσμα της απόφασης κάνατε μηνύσεις στα μέλη της! Τα ίδια στο πρωτοβάθμιο της Λίγκας και μετά στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Πάντα κατέρρεαν οι κατασκευασμένες κατηγορίες και να τα γλέντια μετα από κάθε εκδίκαση, όμως με το άκουσμα της απόφασης και της καταδίκης του ΠΑΟΚ, όλοι ήταν ευθυνόφοβοι, άσχετοι, πειθαρχικά ελεγκτέοι κλπ.

Τώρα τι θα κάνετε με τους δικαστές του CAS, θα τους καταγγείλετε και αυτούς στον Άρειο Πάγο? Γιατί το έγκλημα είναι βαρύ: αναγνώρισαν και αυτοί ότι καλώς είναι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ μέρος της διαδικασίας ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα παγίως κρατούντα στη νομολογία του CAS δεδομένα – όπως και της Επιτροπής Εφέσεων – που σχετίζονται ειδικά με την παράβαση της πολυιδιοκτησίας που αφορά όλα τα πρωταθλήματα και τις ομάδες.

Ας αποφασίσετε εκεί στον ΠΑΟΚ είναι σωστή ή λάθος η απόφαση του CAS ρε παιδιά?

Για να μην φωταγωγείται τζάμπα η Τουμπα και το Λε Σαλέ και έρθει ο λογαριασμός φουσκωμένος στον σύζυγο/πατερ φαμιλια της ιδιοκτήτριας του ΠΑΟΚ.. Σκεφτείτε και το περιβάλλον..

Κι ύστερα ενημερώστε αρμοδίως και το CAS γιατί έχει μείνει με τον καημό, αν ο ΠΑΟΚ θεωρεί σωστή ή όχι την απόφασή τους, όπως είχαν μείνει οι δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ μετά την αρχειοθέτηση της καταγγελίας του ΠΑΟΚ στον Άρειο Πάγο.

Γιατί όσο και να υποτιμάτε τον λαό του ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο, υπάρχουν και όρια….

Δεν γίνεται από τη μια να αποθεώνετε, ως «επιτομή της νομιμότητας και του δικαίου», την απόφαση του Δικαστηρίου, που εντέλει την Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. να δικάσει στην ουσία την υπόθεση, επειδή δεν έπρεπε να θεωρήσει αυτομάτως δεσμευτικά τα συμπεράσματα της απόφασης της Ε.Ε.Α., αλλά αρκούσε να τα αξιολογήσει και να τα προσυπογράψει και από την άλλη να δηλώνετε ( δια του κ. Μαυρομμάτη- προϊσταμένου Νομικής Υπηρεσίας ΠΑΟΚ – άρα γνωστή του τι ακριβώς λέει) ότι « το CAS έκανε ντρίμπλα και βάφτισε τον Ολυμπιακό ότι έχει έννομο συμφέρον, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει επειδή ο Ολυμπιακός δεν ζητάει κάτι δικό του».

Συγνώμη κιόλας, αλλά στη Λοζάνη πήγατε, όχι στη Βαρκελώνη να δείτε τον Μέσι.

Δηλαδή, θέλετε να πείτε ότι το CAS ορθώς αποφάσισε στη μισή απόφαση και έκανε λάθος στην άλλη μισή; Πως γκένεν αυτό;

Κι επειδή το Δικαστήριο πολύ ορθά αποφάσισε για το υπαρκτό έννομο συμφέρον του Ολυμπιακού κι οι ερυθρόλευκοι θα είναι – και με βούλα της Επιτροπής Εφέσεων και με βούλα του CAS- κανονικά και περισσότερο δυνατά από πριν παρόντες στην εκδίκαση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων σας έχει πιάσει ένας ντουβρουτζάς, αλλά μην το παραδείχνετε… Κρατάτε τα προσχήματα όσο και αν η χαρά σας θέλει να φανεί κι ο φόβος δεν την αφήνει!

Εντάξει, σας έπεσε λίγο βαριά η νομιμοποίηση της συμμετοχής του Ολυμπιακού στη διαδικασία, καταλαβαίνουμε καλύτερα θα νιώθατε μόνοι σας, ανενόχλητοι όπως ήσασταν από το 2018, αλλά δεν είναι και προς θάνατο…

Ψυχραιμία και προπαντός όχι άστοχες επιθέσεις στο CAS. Μάλλον θα το ξαναχρειαστείτε πολύ σύντομα.

Και κάτι τελευταίο, προς τον κ. Προϊστάμενο νομ. Υπηρεσίας: Εμφανίζεστε να έχετε το θάρρος της γνώμης σας και να επιχειρείτε (όσο γίνεται) να παρουσιάσετε τα δεδομένα της υπόθεσης με politically correct (σχετικά) τρόπο.

Ενημερώστε, λοιπόν, την οικογένεια «Σαββίδη/Καλπαζίδη» σε ποιο, ακριβώς, σημείο της απόφασης και με ποια, ακριβώς, διατύπωση το CAS «ακυρώνει» το πόρισμα/έκθεση της Ε.Ε.Α. και σε ποιο, επίσης, σημείο η απόφαση αποτελεί «κόλαφο» για την Ε.Ε.Α., τα μέλη της και τον κ. Αυγενάκη;

Μπορεί, αν εσείς τους τα πείτε, να καταλάβουν τι έγινε στο Δικαστήριο και να σταματήσουν να εκτίθενται για να κονομάνε τα παπαγαλάκια… Αλλά τι λέω, φυσικά και θα τους ενημερώσετε πρέπει να τους προστατεύσετε αφού, πελάτες σας είναι αφού!

Υ.Γ. Γνωρίζετε πολύ καλά, πως στην νέα εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων το πόρισμα της Ε.Ε.Α. θα. το (ξανά) βρείτε μπροστά σας νόμιμο, ισχυρό και παρόν. Και τον Ολυμπιακό εκεί να σας βοηθήσει να το χωνέψετε!

Εις το επανιδείν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ