Τι ΔΕΝ ζήτησε ΠΟΤΕ ο ΠΑΟΚ

Τι ΔΕΝ ζήτησε ΠΟΤΕ ο ΠΑΟΚ

Σανό για CAS vol.2

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, συνεχίζοντας την ανάλυση της απόφασης του CAS, της πραγματικής όχι της… φανταστικής που προπαγάνδισαν αλλαλάζοντας οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και οι υπάλληλοι του Ιβάν, να δούμε τι δεν ζήτησε ο ΠΑΟΚ από το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο. Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε ποτέ να γυρίσει η υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων.

Ζητούσε να τον απαλλάξουν γιατί δεν υπάρχει καμία πολυιδιοκτησια.

Τι πήρε δώρο:

Το CAS γυρίζει την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων για να τον δικάσει με βάση όλα τα στοιχεία της ΕΕΑ.

Τι έχει αλλάξει όμως από την προηγούμενη φορά που δίκασε η Επιτροπή Εφεσεων; Πολλά και όλα εις βάρος του ΠΑΟΚ ….

Πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ ενώ θα εμφανισθεί ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, έχοντας ήδη ομολογήσει ενώπιον του CAS ότι δεν αμφισβητεί κανένα από τα περιστατικά που του αποδίδουν και συγκεκριμένα ότι ο Καλπαζίδης ναι μεν έκανε δουλειές μόνο με το θείο του, ναι μεν είχε και έχει 7 εκατομμύρια ευρώ ομολογίες του ΠΑΟΚ αλλά δεν είχε αποκτήσει απευθείας και μετοχές της ίδιας της Ξάνθης!!!.

Για να κάνει λοιπόν και η Επιτροπή Εφέσεων ότι δεν το άκουσε ή δεν το διάβασε στα πρακτικά της διαδικασίας ή για να λιμνάσει για πάντα το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει να ζητάει να παραιτηθούν τα μέλη της Εφέσεων που είχαν άλλη άποψη καθώς και να τους καθυβρίζει σε κάθε ευκαιρία με χαρακτηρισμούς σκαιότερους ακόμη και από εκείνους που χρησιμοποίησε εις βάρος των μελών της ΕΕΑ. Τι κι αν είναι εν ενεργεία ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί… ψιλά γράμματα.

Ελπίζει σε παραιτήσεις των Εφετών και στο να μην ζητήσουν οι τελευταίοι τον φάκελο της υπόθεσης από την ΕΕΑ. Μα τους περνάει πράγματι από το μυαλό ότι οι Εφέτες θα μπορούσαν πράγματι να δικάσουν χωρίς να ζητήσουν και να λάβουν τον εν λόγω φάκελο; Αυτό που μένει στον ΠΑΟΚ είναι να καταμηνύσει εκ νέου τα μέλη της ΕΕΑ σε περίπτωση που ανταποκριθούν στο αίτημα των Εφετών και τους χορηγήσουν τον φάκελο της υπόθεσης, όπως έκαναν όταν έδωσε η ΕΕΑ αντίγραφα του φακέλου στην Ξάνθη που επίσης απολογούνταν ενώπιόν της!

Για να είμαστε όμως και δίκαιοι κάτι ουσιαστικό και οριστικό κέρδισε κι ο ΠΑΟΚ από το CAS. Εφόσον κάποιος έψησε την Ξάνθη να μην προσφύγει στη Λωζάννη, η αφαίρεση των δικών της βαθμών από το πρωτάθλημα παραμένει άθικτη , και το φάσμα του υποβιβασμού είναι κοντά. Μπορεί δηλαδή τους ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ ότι πρέπει να εφαρμοστούν οι κανονισμοί της UEFA (και επομένως να «αποχωρήσει» από το πρωτάθλημα η Ξάνθη) να τους επιβεβαιώσει στο τέλος η ίδια η ζωή. Για δες κάτι περίεργα πράγματα …..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ