Όλη η αλήθεια για τα 12 δελτία : Επίδειξη δύναμης στον Ιβάν και δικαίωση του Κούγια

Όλη η αλήθεια για τα 12 δελτία : Επίδειξη δύναμης στον Ιβάν και δικαίωση του Κούγια

Ο φάκελος της Τετάρτης «άνοιξε». Και όσοι ξέρουν, απλά επιβεβαίωσαν τις… γνώσεις τους! Για την ΕΠΟ της «συμμαχίας»

«Κορόιδο». Έτσι χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας, τον Ιβάν Σαββίδη κατά την πρόσφατη κατάθεση του στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Με τον γνωστό ποινικολόγο να εξηγεί πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ πληρώνει το λογαριασμό, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι που κυριαρχεί παραγοντικά.

«Είναι κορόιδο ο Σαββίδης! Έβαλε τόσα λεφτά στο ποδόσφαιρο, για να κάνει κουμάντο ο Μελισσανίδης και να παίρνει τις Ενώσεις! Του δίνουν ένα… ξεροκόμματο, του κλέβουν τίτλους μέσα από το γήπεδο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Του έκλεψαν πρωτάθλημα και Κύπελλο» είπε συγκεκριμένα το αφεντικό της ΑΕΛ, για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ που όπως φαίνεται μυαλό δεν βάζει σε αυτή τη σχέση συμμαχίας. Εκείνος συνεχίζει να πληρώνει. Άλλοι απολαμβάνουν τα προνόμια.

Και αυτό επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Το ρεπορτάζ του «10» είναι πλήρες. Και λύνει όλες τις απορίες.
Άκου λοιπόν τι έγινε πριν από το ματς αναγνώστη μου. Οι παράγοντες των ομάδων απαγορεύεται ούτως ή άλλως να μπαίνουν πια στα καμαράκια των διαιτητών. Πολλώ δε μάλλον τώρα με τον covid. Τα δελτία λοιπόν οι ομάδες δεν τα δίνουν στους διαιτητές. Τα δίνουν στον παρατηρητή της αναμέτρησης. Οι διαιτητές παίρνουν μόνο μια λίστα. Τα δελτία τα είχε στην προκειμένη περίπτωση ο Δημήτρης Παπαγιάννης.

Πως λοιπόν βρέθηκαν στο καμαράκι ο Δημητριάδης και ο Καρυπίδης, οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων; Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ πήγε πρώτος ως εκεί και χτύπησε την πόρτα στον (4ο) Διαμαντόπουλο. «Θέλω να ελέγξουμε τα δελτία» του είπε. Και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Μην ασχολείστε με τις μπούρδες που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. Ο Δημήτριαδης το δημιούργησε το θέμα. Δεν είχε πάρει άλλος χαμπάρι.
Με δύο λόγια; Η ΑΕΚ ήξερε το πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ιδέα.

Έγινε λοιπόν ο έλεγχος. Εμφανίστηκαν τα 12 δελτία. Και πλέον ο Καρυπίδης είχε την υποχρέωση να ανακοινώσει στη διοίκηση το πρόβλημα. Το ντόμινο προς τα πάνω έστειλε την υπόθεση ως τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος και τηλεφώνησε στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε αυτό το τηλεφώνημα αποφασίστηκε να γίνει το ματς κανονικά, με τον ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη αν συμβεί κάτι. Και με την ΑΕΚ να εγγυάται πως δεν θα καταθέσει ένσταση όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.
Ο Δημητριάδης δεν είπε τίποτε ούτε στον Ίβιτς, ούτε στον Καρέρα. Και φυσικά δεν ήξεραν και οι παίκτες της ΑΕΚ τι έχει συμβεί. Μετά το έμαθαν. Και προσπάθησαν να μεταφέρουν στον «Τίγρη» την επιθυμία να γίνει κανονικά ένσταση. Αλλά η απόφαση είχε παρθεί προκαταβολικά.

Που ήξερε η ΑΕΚ το πρόβλημα του ΠΑΟΚ; Ο Δικέφαλος του Βορρά κίνησε Γη και Ουρανό από προχθές το βράδυ να δει τι έχει συμβεί. Και δεν χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να καταλάβει πως η ζημία έγινε μέσα από την ΕΠΟ. Έγραψε το «10» χθες κάτι σχετικό. Στη Θεσσαλονίκη το όνομα που κάνει… τζιζ αυτές τις ώρες είναι του Παναγιώτη Διακοφώτη.

Ο Διακοφώτης, στο κόλπο της Εξυγίανσης μπήκε ως «Ιβανικός». Με… μεταγραφή από τη προηγούμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας. Και με διαπιστευτήρια την παρουσία του σαν παρατηρητής στον αιματοβαμμένο τελικό κυπέλλου του Βόλου, όπου έδωσε μάχη για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Του άρεσε τόσο πολύ ο Βορράς, ένα διάστημα που αν και Ροδίτης απέκτησε και επαγγελματική σχέση με τη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει πλέον εκεί δύο δικά του μαγαζιά.

Έξυπνος άνθρωπος όμως. Κατάλαβε γρήγορα ποιος έχει το πάνω χέρι στα ενδότερα της ΕΠΟ. Και πριν από μερικούς μήνες όταν βγήκε στο πέναλτι ο Βακάλης, που ήταν αγαπημένο παιδί του Τίγρη, βρήκε τον τρόπο να περάσει στην αντίπερα όχθη της λίμνης. Αν έχουν δίκιο στον ΠΑΟΚ που είναι έξαλλοι μαζί του; Δικά τους θέματα. Ας τα βρουν μεταξύ τους.

Η ουσία είναι ότι τα εκατομμύρια ρούβλια που έγιναν ευρώ, δεν επιφέρουν επ ουδενί το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει, η ΑΕΚ κάνει κουμάντο στην ΕΠΟ. Και ενώ με το πρωτάθλημα του ΄18 το μήνυμα έφτασε ξεκάθαρο στη Τούμπα, η Αρκούδα μέσω Αλαφούζου τη ξαναπάτησε. Ανανέωσε την κάρτα της συμμαχίας. Και βρέθηκε να χρωστάει και χάρη στον Τίγρη!

Συμβαίνουν αυτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ