Αναδιάρθρωση προ των πυλών : Τσάμπα η συγκίνηση

Αναδιάρθρωση προ των πυλών : Τσάμπα η συγκίνηση

Έτοιμη η πρόταση για την αναδιάρθρωση. Μένει μόνο ο ακριβής «αριθμός» για το νέο πρωτάθλημα.

Στενάχωρος ο επίλογος, όπως και να το δεις. Κάποιος θα έπεφτε, κάποιος θα στέκονταν στη ζώνη των μπαράζ. Τη πλήρωσε ο Πανιώνιος που ίσως έκανε τη πιο σπουδαία προσπάθεια από όλους στα πλει-άουτ.

Μεταξύ όμως πολύ φασαρία για το τίποτα. Αποφασισμένο είναι παιδιά. Έρχεται αναδιάρθρωση. Μόνο στον αριθμό των ομάδων δεν τα έχουν βρει ακόμη οι «σύμμαχοι». Η ΑΕΚ θέλει 16, ο ΠΑΟΚ 18 και κάποιοι που έχουν μπει στη μέση προτείνουν ως και 20 για τη σύνθεση της νέας Σούπερ Λιγκ.

Είναι μια ιστορία που αναμένεται να έρθει στο προσκήνιο από εβδομάδα. Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας. Την έχει ήδη βάλει στο τραπέζι η Σούπερ Λιγκ 2 που ως γνωστόν το έχει κλείσει το μαγαζί από το Μάρτη. Πως θα γίνει μπαράζ όταν ο 2ος της βαθμολογίας Απόλλωνας έχει να παίξει 4 μήνες;

Θα το προχωρήσουν λοιπόν το σενάριο. Θα μείνουν και οι 14 φετινοί. Και θα ανέβουν είτε δύο (ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνας), είτε τέσσερις (Χανιά, Λεβαδειακός). Είτε έξι (ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλωνας Λάρισας).

Πρωτεργάτης αυτής της ιδέας είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Άρα και ο ΠΑΟΚ που εδώ και μερικούς μήνες ταυτίζεται απόλυτα με τον ιδιοκτήτη των Πράσινων. Η ΑΕΚ μπήκε στην πορεία στο κόλπο, γιατί η πρώτη ιδέα ήταν να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ άρα η Ένωση να μην μπορούσε να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση.

Με την αναδιάρθρωση διαφωνεί ο Ολυμπιακός, ο Άρης, η ΑΕΛ. Και ίσως και η Τρίπολη. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Διότι ξαναλέμε πως έχει στείλει αίτημα η Σούπερ Λιγκ 2 στην ΕΠΟ. Και η ΕΠΟ τέτοιες… ευκαιρίες δεν τις χάνει.

Πως θα κάνουμε πρωτάθλημα με παραπάνω ομάδες όταν με το ζόρι φέτος είχαμε 14; Αυτά είναι ερωτήσεις προς τους εμπνευστές της ιδέας. Εμείς το κομμάτι το ανεβάσαμε για να μην στεναχωριούνται οι φίλοι μας στην πλατεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ