Ένα… λαγούμι για τον Γραμμένο

Ένα… λαγούμι για τον Γραμμένο

Η κίνηση ματ του Ολυμπιακού, εξαναγκάζει την ΕΠΟ να αποκαλυφθεί. Τελικά έχει πρόεδρο ή είναι μόνο για «σέρβις» στους Χαλίφηδες.

Τους την έκανε ο Ολυμπιακός. Και με τη σημερινή επιστολή του στην ΕΠΟ, επί της ουσίας έχει προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα. Και στον άφαντο πρόεδρο Γραμμένο που κανείς πια δεν υπολογίζει στο πάρκο Γουδή. Και στον γραμματέα Δέδε, τέως υπάλληλο της ΑΕΚ που είναι θεωρητικά ο νο 1 «εκτελεστικός παράγοντας». Και στο παραμύθι που αποκαλείται επιτροπή κυπέλλου.

«Δεν μας νοιάζει η προκήρυξη, σας την χαρίζουμε» τους είπαν οι Ερυθρόλευκοι. «Κάντε για το καλό του ποδοσφαίρου τον τελικό στο ΟΑΚΑ και ας είναι η έδρα της ΑΕΚ». Γιατί; Διότι όσα λέει ο Ολυμπιακός για την ακαταλληλότητα της Ριζούπολης είναι όσα θα έπρεπε να λέει κάθε κανονικός άνθρωπος στο ποδόσφαιρο. Ένα «κλειδωμένο» από τον Μάρτη γήπεδο, πλάι στη Φιλαδέλφεια που έχει γίνει ήδη θέμα αντιπαράθεσης ανάμεσα στους οπαδούς. Και με έναν αγωνιστικό χώρο που κάνει τους παίκτες –και των δύο ομάδων- να ανησυχούν.

Αυτά όλα είναι ποδόσφαιρο. Δεν είναι επικοινωνία. Και πλέον το μπαλάκι είναι στην ΕΠΟ. Υπάρχει; Ή είναι εκεί μόνο για σέρβις στους χαλίφηδες; Έχει άποψη για το ποδόσφαιρο; Νοιάζεται για τις συνθήκες του τελικού; Ιδού η Ρόδος. Ο Ολυμπιακός τους προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία. Την τελευταία τους. Και την ίδια στιγμή στέλνει και ένα πρώτης τάξεως μήνυμα στην ΑΕΚ. Μήνυμα «δεν σας βλέπουμε. Παίζουμε όπου θέλετε».

Ποιος θέλει τη Ριζούπολη; Ο Μελισσανίδης. Ποιος έχει δημιουργήσει το πρόβλημα; Η ΕΠΟ και ο μηχανισμός σέρβις.

Ιδού λοιπόν κύριοι. Είτε θα λήξετε εδώ μια ιστορία που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση. Είτε για πολλοστή φορά θα μείνετε έκθετοι, σε δημόσια θέα. Για το τι πραγματικά είστε!
Και άντε τώρα να είσαι Γραμμένος. Και να πρέπει και καλά να διοικήσεις.

Α, και κάτι τελευταίο. Αυτούσιο από την επιστολή του Ολυμπιακού: «επειδή ήδη έχει τεθεί υπό μορφή «εκβιασμού» ότι σε περίπτωση αλλαγής της έδρας του τελικού τούτο θα επιφέρει και την μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του, ώστε αυτός να διεξαχθεί κοντά στον ήδη ορισθέντα, για το ποιος θα προκριθεί στη φάση των 8 του Europa League, αγώνα της ομάδας μας με την WOLVES στις 6/8/2020, οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί με επιτυχία τη χώρα μας στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ενδεχόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού έναντι της WOLVES θα είναι όχι απλά ιστορικής σημασίας για την ομάδα μας αλλά και απολύτως κρίσιμη για τη χώρα διότι επηρεάζει ευθέως και αυτόματα την κατάταξη της Ελλάδας στην βαθμολογία της UEFA (country ranking) και εκ τούτου καθορίζει τον αριθμό των ελληνικών ομάδων που θα συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που κινδυνεύει να μειωθεί αισθητά από τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους».

Το καταλάβατε αυτό παλικάρια; Αν δεν σας νοιάζει για τον Ολυμπιακό, νοιαστείτε τουλάχιστον για τους Χαλίφηδες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ