Ο Περέιρα φτιάχνει τους πίνακες διαιτησίας της σεζόν 2020-21…

Ο Περέιρα φτιάχνει τους πίνακες διαιτησίας της σεζόν 2020-21…

Ο Κλάτενμπεργκ ήρθε για να «φτιάξει τη διαιτησία», αλλά ο Περέιρα φτιάχνει τους πίνακες της νέας σεζόν, για το τελευταίο «γλυκό αντίο» στα... φιλαράκια του.

Η είδηση έχει δημοσιευτεί. Στα ψιλά γράμματα. Και φυσικά δεν έχει διαψευσθεί από κανέναν από τους λαλίστατους σε άλλες περιπτώσεις εμπλεκόμενους. Ούτε από την ΕΠΟ ούτε από τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, ούτε από κανέναν άλλον.

Τι αναφέρει αυτή η είδηση; Ότι μπορεί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ να έρχεται για να «φτιάξει τη διαιτησία» και να «βελτιώσει τους Ελληνες διαιτητές», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έρχεται για να φτιάξει και τους πίνακες διαιτησίας της νέας σεζόν. Διότι αυτό, όπως προκύπτει από διάφορες πηγές και δημοσιεύματα του «παρα-εξυγιαντικού» χώρου, αυτό θα το κάνει άλλος. Ποιος; Μα, φυσικά, ο Βίτορ Μέλο Περέιρα. Και η… παρέα του, των Μάριν και Λίντμπεργκ.

Όπως προκύπτει σαφώς (και αδιάψευστα, έως τώρα), οι πίνακες της νέας Super League θα καταρτιστούν από τον Περέιρα. Επειδή αυτός… ξέρει. Αυτός «δίδαξε» τους Ελληνες διαιτητές. Και τους… απογείωσε την αξία και την ποιότητα. Τόσο πολύ, που πλέον ακόμη και οι ομάδες της Super League 2 θα ζητήσουν… ξένους.

Αυτό που υποστηρίζουν οι… υποστηρικτές αυτής της εξέλιξης είναι ότι ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορεί να καταρτίσει τους πίνακες, καθώς δεν ξέρει τους διαιτητές. Δεν τους έχει δει σε δράση, ώστε να… ενθουσιαστεί με το πόσο σπουδαίοι είναι και πόσο καλά τα πηγαίνουν. Πόσο έχουν ανέβει επίπεδο μετά την… άκρως εκπαιδευτική (#not) θητεία του Περέιρα και των συντρόφων του στην Ελλάδα.

Θα μπορούσε, με ασφάλεια, κάποιος να ισχυριστεί ότι αυτό είναι το τελευταίο «δώρο» του Περέιρα στην Εξυγίανση. Ο καταρτισμός πινάκων με τους… καλύτερους. Επιπέδου Φωτιά, Ευαγγέλου και των υπόλοιπων χιλιοτραγουδισμένων της νέας τάξης πραγμάτων της ΕΠΟ. Θα μπορούσε απλώς να είναι ένα «γλυκό αντίο» στα… φιλαράκια του.

Αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν επιμένουν ότι στον Κλάτενμπεργκ πρέπει να φορεθεί και ένας… φερετζές. Με ονοματεπώνυμο. Τι εννοούν με αυτό; Την παραμονή του Μάριν στην ομάδα του Αγγλου αρχιδιαιτητή. Ετσι, για να υπάρχει κάποιος που… ξέρει τα εντός συνόρων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ