Ρεζιλίκι της ΕΠΟ και της ΑΕΚ με υπογραφή… Λυσάνδρου

Ρεζιλίκι της ΕΠΟ και της ΑΕΚ με υπογραφή… Λυσάνδρου

Ή αλλιώς: Όταν ο αντιπρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εξασφάλιζε από την ΕΠΟ πως η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου και έτσι οδήγησε σε αναγκαστική διακοπή το πρωτάθλημα της SL2.

Σαράντα μέρες πριν. Όταν ακόμη ο Μηνάς Λυσάνδρου δεν ήταν μόνο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ (όπου και παραμένει) αλλά και πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και φυσικά αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

Με τη δική του υπογραφή έφυγε από τον συνεταιρισμό προς την ΕΠΟ μια επιστολή που καθιστούσε σαφείς τις απόψεις της Σούπερ Λιγκ για την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Τι ζήτησε τότε ο Μηνάς Λυσάνδρου από την ΕΠΟ; Να λάβει υπόψιν της ως απώτατο χρονικό όριο για την τέλεση των αγώνων μπαράζ (13ος Σούπερ Λιγκ- 2ος Σούπερ Λιγκ 2) τη 2η Αυγούστου 2020.

Γιατί μέχρι τότε έπρεπε να ολοκληρωθούν όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα και το μπαράζ.

Τι έκανε η ΕΠΟ; Προφανώς και αποδέχτηκε οτι πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι εγχώριες διοργανώσεις μέχρι 2/8.

Θυμίζουμε ότι στις 4 Αυγούστου ανοίγει το μεταγραφικό παράθυρο. Θα έπρεπε λοιπόν να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 2 του μήνα όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της σεζόν 2019-20, ώστε να επικυρώνονταν την επομένη. Και στις 3 Αυγούστου να γύριζε η σελίδα.

Μπαράζ φυσικά δεν θα γίνει γιατί η SL2 λόγω αυτού του εγγράφου του…. Μηνα Λύσανδρου που ενστερνίστηκε η ΕΠΟ, δεν προλάβαιναν να ολοκληρώσουν τη σεζόν. Δηλαδή η ΕΠΟ πίστευε ότι έπρεπε μέχρι 2/8 να έχουν τελειώσει τα πάντα αλλιώς καλύτερα διακόψατε τα.

Το ερώτημα όμως είναι ξεκάθαρο.

Ποια ΕΠΟ λοιπόν ήταν αυτή που αποδέχτηκε ότι η σεζόν έπρεπε να ολοκληρωθεί μέχρι τις 2/8; Μάλλον κάποια άλλη από τη σημερινή ΕΠΟ.

Τι όχι η ίδια ήταν;;;;!!!!! Η ίδια ΕΠΟ που ως γνωστόν χθες «μαγείρεψε» την αναβολή του τελικού κυπέλλου στέλνοντας τον στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Με το έτσι θέλω. Δίχως να ρωτήσει κανέναν.

Αντιλαμβάνεται κανείς την «διγλωσσία» στο Πάρκο Γουδή; Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το συγκεκριμένο αίτημα της 10ης Ιουνίου το κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ; Και αν ο Λυσάνδρου είναι ο ίδιος… Λυσάνδρου με τον σημερινό, μπορεί έστω εκείνος να μας εξηγήσει πως η ΑΕΚ δεν αντιδρά στο ενδεχόμενο της τέλεσης του τελικού στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου;

Έλεος. Μας βλέπουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ