Η Λοκομοτίβ, ο σοβαρός Καρέρα και η πρώτη επιλογή των Ρώσων…

Η Λοκομοτίβ, ο σοβαρός Καρέρα και η πρώτη επιλογή των Ρώσων…

Ο «AGENT LEAKS» αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη με τον Καρέρα και τη Λοκομοτίβ, αλλά και το παρασκήνιο με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν πάει πολύς καιρός που βγήκε πυκνός καπνός από τη Ρωσία, με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μάσιμο Καρέρα να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σπαρτάκ Μόσχας για την επιστροφή του στη ρωσική ομάδα. Ομάδα την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 2016-17. Ο Ιταλός τεχνικός πήρε άμεσα θέση και διέψευσε κάθε τέτοιο σενάριο, μιλώντας για «ειδήσεις» που στερούνται κάθε σοβαρότητας. Και επεσήμανε ότι είναι προσηλωμένος στην ΑΕΚ. Και μόνο. Τι είχε γίνει, αποκαλύφθηκε τώρα;

Ο ατζέντης του Καρέρα, Αντρέα Ντ’Αμίκο δεν σταματάει. Κάνει τη δουλειά του. Μιλάει με ενδιαφερόμενους. Και μεταφέρει τις προτάσεις-κρούσεις στον πελάτη του. Είναι απολύτως αληθές, λοιπόν, ότι η Λοκομοτίβ θέλει να προσλάβει ξανά τον Ιταλό τεχνικό, καθώς όλες οι επιλογές που έκανε μετά από αυτόν αποδείχθηκαν αποτυχημένες.

Ωστόσο ο Καρέρα δεν έχει καμία διάθεση να χάσει τη σοβαρότητά του. Απάντησε ότι δεν έχει καμία διάθεση να φύγει από την ΑΕΚ. Και σημείωσε ότι για αυτόν τον λόγο επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιό του από τις αρχές Μαρτίου και για τη σεζόν 2020-21, ώστε να αποφύγει τέτοιου είδους σενάρια. Τα οποία δεν τα απέφυγε.

Πρώτος στόχος ο Πέδρο Μαρτίνς…

Η Λοκομοτίβ, πάντως, δεν είχε στη λίστα της μόνο τον Καρέρα. Ο βασικός της στόχος για τη νέα χρονιά ήταν και αυτός «ελληνικός». Συγκεκριμένα, οι Ρώσοι είχαν σχεδόν… πιστέψει ότι θα καταφέρουν να προσλάβουν τον Πέδρο Μαρτίνς για τον πάγκο τους. Είχαν μιλήσει με τον ατζέντη του, Σάντσο Φρέιτας, του είχαν καταθέσει μια τεράστια προσφορά, που ακουμπούσε τα 2.000.000 € τον χρόνο και συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας.

Ο ατζέντης του Μαρτίνς, ως όφειλε, μίλησε με τον πελάτη του, του μετέφερε την προσφορά, αλλά άκουσε το αυτονόητο: Ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να μείνει στον Πειραιά. Και έμεινε. Με τα μισά από όσα του προσέφεραν οι Ρώσοι. Διότι το πρότζεκτ του Ολυμπιακού και η σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πιο ισχυρά από τα χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ