Αποκάλυψη: Επαφή Ρέμπε με Κνόχε – «Ελα στον ΠΑΟΚ να παίξεις Champions League»

Αποκάλυψη: Επαφή Ρέμπε με Κνόχε – «Ελα στον ΠΑΟΚ να παίξεις Champions League»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και ο Ολαφ Ρέμπε μίλησε με τον ελεύθερο Ρόμπιν Κνόχε, πρώην παίκτη του στη Βόλφσμπουργκ.

Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένες μεταγραφικές προτεραιότητες. Και μέσα σε αυτές φαίνεται ότι είναι και η βελτίωση της αμυντικής του γραμμής. Κάτι που αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι ο Ολαφ Ρέμπε, είχε επαφή με τους εκπροσώπους ενός εκ των πιο καλών ελεύθερων ποδοσφαιριστών της αγοράς. Του Ρόμπιν Κνόχε.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr είναι πολύ συγκεκριμένες: Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ζήτησε λίστα παικτών από την εταιρεία SportsTotal, ένα από τα μεγαλύτερα μανατζερικά γραφεία του κόσμου. Στις προτάσεις που πήρε στα χέρια του από τη γερμανική εταιρεία, λοιπόν, το όνομα του Κνόχε βρισκόταν σε περίοπτη θέση. Με τον Ρέμπε να μην χάνει χρόνο.

Ο Γερμανός παράγοντας σήκωσε το τηλέφωνο και ρώτησε όλες τις λεπτομέρειες για έναν ποδοσφαιριστή που είναι από τα «αγαπημένα του παιδιά», καθώς ο ίδιος έπαιξε ρόλο στην ανέληξή του στη Βόλφσμπουργκ. Εξάλλου, ο 28χρονος (22/05/1992) κεντρικός αμυντικός αποτελεί παίκτη που ξεκίνησε από τις ακαδημίες των «Λύκων» και φέτος, μετά από 15 χρόνια και 356 αγώνες σε όλα τα τμήματα της Βόλφσμπουργκ, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, για να βρει μια νέα «περιπέτεια».

Ο Ρέμπε γνωρίζει άριστα τι μπορεί να προσφέρει ο Κνόχε. Και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι σε εξαιρετική ηλικία, έχει σπουδαίες παραστάσεις, τόσο από την Μπουντεσλίγκα όσο και από ευρωπαϊκούς αγώνες, αποφάσισε να κάνει την κίνησή του. Μίλησε με τους εκπροσώπους του, διαπίστωσε ότι υπάρχει πεδίο συζήτησης και έπιασε δουλειά… Προσπαθώντας να πείσει τον ποδοσφαιριστή ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ιδανική επόμενη ημέρα της καριέρας του.

https://www.facebook.com/watch/?v=956842378068500

Οι πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν ότι ο Κνόχε έχει ανοιχτή επίσημη πρόταση από την Ουνιόν Βερολίνο, η οποία τον πιέζει πολύ να υπογράψει και να γίνει ο ηγέτης της άμυνάς της. Εντούτοις, ο ίδιος θέλει να βρεθεί σε μια ομάδα που θα του δώσει κίνητρο για κάτι μεγαλύτερο. Μια ομάδα με την οποία θα διεκδικήσει τίτλους και θα παίξει στην Ευρώπη. Και ιδανικά, στο Champions League.

Σε αυτό το τελευταίο έχει επικεντρωθεί και ο Ρέμπε. Ο οποίος έχει εξηγήσει στον ποδοσφαιριστή ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να του δώσει την ευκαιρία που αναζητά, μέσω των προκριματικών του Champions League.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι τα χρήματα που συζητάει ο Ρέμπε για τον Κνόχε, αναφορικά με το ετήσιο συμβόλαιό του, είναι λιγότερα και από του Βαρέλα και από του Ινγκασον. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο ο λόγος των επαφών του Γερμανού παράγοντα με κεντρικό αμυντικό πρώτης γραμμής να σημαίνει ότι ένας εκ των δύο προαναφερθέντων (αν όχι και οι δύο) είναι προς αποχώρηση/πώληση. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στο κέντρο της άμυνάς του ο ΠΑΟΚ διαθέτει ακόμη τους Κρέσπο, Μιχάι και Μιχαηλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ