Ο Μπέος ανάμεσα σε Ρωσική Αρκούδα και Τίγρη

Ο Μπέος ανάμεσα σε Ρωσική Αρκούδα και Τίγρη

Ο ορισμός του Σκουλά στο Λάρισα-ΑΕΚ ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ γιά τη τον Στυλιαρά στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα. Το10.gr έχει όλο το ρεπορτάζ και παρασκήνιο.

Από το απόγευμα της Τετάρτης, που ορίστηκε στο ΛάρισαΑΕΚ ο Σκουλάς, ο Αχιλλέας Μπέος, είναι ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη. Ανάμεσα στη Ρωσική Αρκούδα και στον Τίγρη. Της ΕΠΣ Θεσσαλίας είναι ο Σκουλάς , όπου τον πρώτο λόγο, τον έχει ο σε αργία Δήμαρχος του Βόλου. Η πιάτσα λέει, ότι πρόκειται για καλό διαιτητή και πράγματι μέχρι τώρα, δεν έχει δώσει δικαιώματα.

Στο Λαμία-Λάρισα που τον είχαν ορίσει και παρά τη κόντρα Μπέου-Κούγια, έπαιξε στο σπαθί και το ματς, έκατσε στο διπλό. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι του Σαββάτου είναι δεδομένο, ότι θα δεχθεί πιέσεις. Ο Μπέος τα λέει καλά με τον Μελισσανίδη, αλλά (για ευνόητους λόγους) τα λέει καλύτερα με τον Ιβάν. Η ΑΕΚ τη προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε με χοντρή αβάντα τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ο Στυλιαράς, έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων στο 0-0. Ο ορισμός του Σκουλά, στο Λάρισα-ΑΕΚ του Σαββάτου, ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ. Ο Κούγιας, που θέλει να πάρει ρεβάνς για το ξύλο από τον Μελισσανίδη στη Βουλιαγμένη, σχετικά με τη διαιτησία, έχει το κεφάλι του ήσυχο. Ταυτόχρονα, ορίστηκε στο ΠΑΟΚ-Απόλλωνας ο Νεοφυτιάδης, που θα είναι πενηνταρίσιος.

Πλατανιάς-Λεβαδειακός: Κουμπαράκης. Καινούργιος διαιτητής, τίποτα το αξιόλογο.

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα: Μπλάνας. Γαμπρός Σταθόπουλου, αλλά χωρίς να έχει δώσει αφορμές.

ΠΑΟΚ-Απόλλωνας: Νεοφυτιάδης. Άνθρωπος του Γκρούτση. Είναι αυτός, που τα είχε κάνει μαντάρα, στο Λαμία-Παναιτωλικός με τις τρεις αποβολές και τα δέκα λεπτά καθυστέρησης. Δεν πρόκειται να δώσει σφυρίγματα στην έδρα.

Παναιτωλικός-Πανιώνιος: Προπόνηση για τα ντέρμπι που έρχονται, θα κάνει ο Σιδηρόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Με καλές διαιτησίες μέχρι τώρα, ο Διαμαντόπουλος.

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης: Για να έχει παράπονα από τον Κατσικογιάννη, η Λαμία αποκλείεται.

Ολυμπιακός-Ξάνθη: Καραντώνης. Κι αυτός θα εφαρμόσει τη ντιρεκτίβα, δεν δίνουμε τίποτα στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ