Ο Αλμπάνης, οι Δικέφαλοι και οι περίεργες συμπτώσεις

Ο Αλμπάνης, οι Δικέφαλοι και οι περίεργες συμπτώσεις

«Ζεστός» ο ΠΑΟΚ για τον 24άχρονο εξτρέμ του Απόλλωνα, λίγες ημέρες πριν οι δύο ομάδες συναντηθούν στην Τούμπα!

Άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες έχει ο ΠΑΟΚ αυτές τις ημέρες μετά το… κάζο στην υπόθεση Μολέδο. Κεντρικό αμυντικό αναζητά και μάλιστα με την υποσημείωση πως μόνο ένα καλύτερο όνομα από αυτό του Βραζιλιάνου θα σταματήσει τη γκρίνια για το «φιάσκο» με τον άσο του Παναθηναϊκού που αγνόησε τη συμφωνία των δύο ομάδων και ετοιμάζει βαλίτσες για την Βραζιλία.

Παρά ταύτα: Κυκλοφορεί μια ενδιαφέρουσα πληροφορία τις τελευταίες ώρες, μέσω ατζέντηδων. Ακούγεται πως ο Δικέφαλος του Βορρά αυτές τις ώρες δεν ασχολείται (μόνο) με στόπερ αλλά εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη. Του 24άχρονου εξτρέμ που φέτος κάνει σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης (17 συμ, 4 γκολ).

Έχει επιτυχίες ο ΠΑΟΚ από την εγχώρια αγορά με νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η περίπτωση του Λημνιού για παράδειγμα είναι χαρακτηριστική με τον πιτσιρικά να γίνεται σημείο αναφοράς σε ένα ρόστερ που έχει τρεις εξτρέμ με αποδοχές άνω του ενός εκατ ευρώ. Γιατί όχι λοιπόν και τον Αλμπάνη που κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα. Ένα από τα καλύτερα ματς του ήταν εκείνο το 0-0 του πρώτου γύρου, ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ. Στο ματς που η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε μείνει με παίκτη λιγότερο από το 38΄, αλλά άντεξε και τελικά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Και μιας και την Κυριακή το μεσημέρι (15:00) έχει ΠΑΟΚ-Απόλλωνας στην Τούμπα; Ευκαιρία να τον δουν τον 24άχρονο εξτρέμ από κοντά και οι φίλοι του Δικέφαλου του Βορρά. Ο Παράσχος ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με δύο-τρεις τιμωρημένους (Τσόβιτς-Παπάζογλου κλπ) , αλλά τον 24άχρονο θα τον έχει κανονικά στην διάθεση του. Ευκαιρία λοιπόν…

Α, και εάν και εφόσον ένα ιδιαίτερο δεδικασμένο που πλέον εάν και εφόσον θα τριτώσει. Τον Λημνιό ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε τον περασμένο Απρίλη παραμονή ενός Ατρόμητος-ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα (0-2, στις 5/4). Τον Δεκέμβρη λέγεται ότι πάνω-κάτω στις ημέρες που ο Δικέφαλος αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Ξάνθη (0-3, στις 2/12) έκλεισε και τον Δημήτρη Μελιόπουλο. Τον 17άχρονο πιτσιρικά αμυντικό που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Δεν έχει ανακοινωθεί βεβαίως η απόκτηση του Μελιόπουλου από τον ΠΑΟΚ. Πηγές όμως το θεωρούν «τελειωμένο» από τότε. Τώρα είναι η σειρά (και) του Αλμπάνη; Θα δείξει.

Το σίγουρο είναι πως τον Δεκέμβρη ενδιαφέρον για τον 24άχρονο εξτρέμ είχε δείξει και η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ όμως εξτρέμ δεν πήρε ποτέ. Και είναι άγνωστο αν θα πάρει. Ο Αλμπάνης είχε γίνει θέμα συζήτησης με τη λήξη του πρώτου γύρου. Τότε που η ΑΕΚ γκέλαρε στην έδρα της με τον Απόλλωνα (0-0) και ουσιαστικά με αυτό το απίστευτο λάθος της, έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να περάσει πρώτος και να κερδίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ