Άγριο κράξιμο στον Ιβάν: «Θα πάρεις παίκτες ή ξέμεινες από φράγκα…»

Άγριο κράξιμο στον Ιβάν: «Θα πάρεις παίκτες ή ξέμεινες από φράγκα…»

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξεσπά στα social κατά του Ιβάν Σαββίδη απαιτώντας να στηρίξει ουσιαστικά την ομάδα και να αφήσει τα μηνύματα! Δύσκολοι καιροί για χαλίφηδες…

Ξεσήκωσε τους Τούρκους ο Ιβάν Σαββίδης με το μήνυμα του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ για… φουστανέλα με αφορμή το ματς με την Μπεσίκτας όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα για τον ιδιοκτήτη του δικεφάλου του βορρά.

Οι Τούρκοι άλλωστε αφορμές ψάχνουν, πολλές φορές δεν τις χρειάζονται καν για να κάνουν… τσαμπουκά. Αλλού είναι τα ζόρια αγαπητοί μου αναγνώστες. Μπορεί τα Ιβάν ΜΜΕ να θέλησαν να παρουσιάσουν το μήνυμα του Σαββίδη ως νέο… Κολοκοτρώνη που «έφτιαξε» τους παίκτες του Άμπελ Φερέιρα όμως ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι στα κάγκελα! Και αυτή την φορά δεν έχει τον Πορτογάλο τεχνικό ή τον Γιωργάκη τον Σαββίδη στο στόχαστρο ως βασικούς υπαίτιους, αλλά τον ίδιο τον Ιβάν!

Ζόρισαν τα πράγματα για τον «πατριάρχη» που από την στιγμή που ισοπέδωσε οικονομικά τον ΠΑΟΚ τώρα την βγάζει με τους… Νινούες. Μπορεί ο Νινούα να αποδειχθεί ο καλύτερος παίκτης του κόσμου όμως ο λαός του ΠΑΟΚ βλέπει πως έχουν βγει όλα τα… ασημικά της ομάδας προς πώληση και την ίδια ώρα δεν γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση με τον Άμπελ Φερέιρα να μένει για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι «γυμνός» από λύσεις!

Τα μηνύματα στα social και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα λόγια του Σαββίδη για το ματς με την Μπεσίκτας είναι εκρηκτικά κατά του «πατριάρχη». «Πάρε παίκτες και άσε τα λόγια», «άλλοι με μεταγραφές και άλλοι με μηνύματα», «θα πάρεις παίκτες ή ξέμεινες από φράγκα;» και «δώσε στον προπονητή αυτούς που θέλει, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» είναι μερικά από τα «μηνύματα» του κόσμου του ΠΑΟΚ που βλέπει τον Ιβάν να οδηγεί τον ΠΑΟΚ στα στάνταρ που βρισκόταν πριν τον αναλάβει.

Με το FFP να είναι αμείλικτο, το Financial Fair Play για όσους δεν κατανοούν πλήρως, ο Ιβάν δύσκολα θα μπορέσει να κάνει πράξη τις λογικές επιθυμίες των οπαδών του, και κυρίως του Άμπελ Φερέιρα που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αποτελέσει τον εύκολο στόχο όταν θα έρθουν οι κατραπακιές…

Ο ΠΑΟΚ άλλωστε ψάχνει εναγωνίως να πουλήσει ότι καλό έχει μήπως και σωθεί οικονομικά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ