Το ψέμα των… Λαλάκηδων για τη δήθεν πρόταση των Χριστουγέννων

Το ψέμα των… Λαλάκηδων για τη δήθεν πρόταση των Χριστουγέννων

Οι... Λαλάκηδες (παλιοί και νέοι) έπιασαν πάλι δουλειά στο ψέμα και στην προπαγάνδα. Και ανακάλυψαν πρόταση του Ολυμπιακού για τελικό τα Χριστούγεννα. Δεν πετυχαίνουν ούτε τον λήγοντα!

Η προπαγάνδα των «νεροπίστολων» του Ιβάν και της «εξυγίανσης» δεν έχει όρια. Η ζέστη τους έχει χτυπήσει στο κεφάλι με αποτέλεσμα να ανακαλύπτουν «ρεπορτάζ», διότι το πραγματικό δεν το έμαθαν ποτέ, άλλα να ακούν και άλλα να καταλαβαίνουν. Ή καλύτερα, να τους τα… σερβίρουν όπως τους βολεύει και εκείνοι να τα κατεβάζουν αμάσητα και να τα δημοσιεύουν, δίχως να καταλαβαίνουν πως θα χάσουν ακόμα και αυτούς τους λίγους που έχουν απομείνει για να τους διαβάζουν.

«Πρόταση Ολυμπιακού να γίνει ο τελικός Κυπέλλου τα Χριστούγεννα», έγραψαν βαρύγδουπα οι αντιπρόεδροι του Εδεσσαϊκού της δημοσιογραφίας. Μιλάμε, φίλε αναγνώστη, πως έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη. Και πως η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με δαύτους.

Προπαγάνδα χωρίς όρια είναι η είδηση. Ακόμα μία «είδηση» που δημοσιεύεται επειδή «έτσι μας το είπαν, έτσι σας το λέμε», που έλεγε κάποτε και ο υπέροχος Μανόλο Μαυρομμάτης.

Τελικό Κυπέλλου τα Χριστούγεννα μας λένε οι Λαλάκηδες, που πήραν και νέο… φυντάνι, κατευθείαν από τα Μέσα του Γιάννη Αλαφούζου για να μας «αποκαλύψει» τι είπε ο Αγραφιώτης. Ωραία… αρχή. Με ψέμα!

Πάμε τώρα να μάθουμε και την αλήθεια και ποια ήταν η πραγματική στάση του Ολυμπιακού στη σημερινή συζήτηση για τον περιβόητο τελικό Κυπέλλου, που ΑΕΚ και ΕΠΟ δεν ήθελαν να τον κάνουν στην ώρα του γιατί ήξεραν πως θα έρθει τεσσάρα.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ποτέ δεν είπε να γίνει ο τελικός Κυπέλλου τα Χριστούγεννα. Ο Ολυμπιακός έλεγε σε όλους τους τόνους ότι ο τελικός έπρεπε να γίνει έως τις 3 Αυγούστου. Όπως έλεγε και η FIFA δηλαδή. Αλλά οι βλαχοπρόεδροι τον έβαλαν στις 30 Αυγούστου, για να κάνουν τα χατίρια του «τίγρη». Πάμε παρακάτω.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που έγινε ό,τι έγινε με το θέμα του τελικού, αυτό που ειπώθηκε από πλευράς Αγραφιώτη ήταν πως δεν έκατσαν στο ίδιο τραπέζι οι δύο φιναλίστ και η Ομοσπονδία για να αποφασίσουν και οι τρεις μαζί πότε θα διεξαχθεί ο τελικός. Όπως συμβαίνει σε κάθε προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα. «Δείτε τι έγινε στην Ισπανία. Έκατσαν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και αποφάσισαν να γίνει τα Χριστούγεννα ο τελικός. Εδώ δεν μιλήσαμε καν μεταξύ μας». Αυτή ήταν η άποψη του Ολυμπιακού.

Αυτή τη φράση τη μετέτρεψαν σε «θέλει ο Ολυμπιακός τελικό τα Χριστούγεννα». Ξεπερνώντας κάθε όριο φτηνής προπαγάνδας και ψέματος, όπως το συνηθίζουν άλλωστε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ