Στοίχημα : Το μίξερ των αξιώσεων

Στοίχημα : Το μίξερ των αξιώσεων

Απολογισμός, ελληνικές «παρατηρήσεις» και διεθνή χτυπήματα

Η λογική του μπάσκετ μας οδήγησε σε επιτυχία χθες, τόσο με τη Φενέρ όσο και με την ΤΣΣΚΑ. Από το ποδόσφαιρο μας ικανοποίησε η Ος. Η Πόρτο ολοκλήρωσε γύρω στις 25 τελικές προσπάθειες. Σκόραρε με την πρώτη, αλλά στη συνέχεια οι επιθετικοί της έκαναν διαγωνισμό χαμένων ευκαιριών.

Πέφτει χαμηλά ο άσος του Πλατανιά, ίπταται του Παναθηναϊκού

Ας δούμε πρώτα τι γίνεται στην Ελλάδα. Όπως ο …καμμένος έγραψε από την Πέμπτη, ο άσος του Πλατανιά πέφτει παντού. Από το 2,30 που προσφερόταν στον ΟΠΑΠ τότε, έπεσε στο 2,20, ενώ στις υπόλοιπες εταιρείες εντός και εκτός συνόρων τον βρίσκουμε ακόμα και στο 2,00. Με τον Λεβαδειακό παίζει.

Αντίθετα, ο άσος του Παναθηναϊκού, συνέχισε να ανεβαίνει από την Πέμπτη που είδαμε την τάση του. Στο 1,15 τον έδιναν αρχικά οι εν Ελλάδι πάροχοι του στοιχήματος. Πλέον, έχει «ψηλώσει» στο 1,22 και στο ανταλλακτήριο παίζεται μέχρι και 1,42. Το διπλό της Κέρκυρας ήταν σε δυσθεώρητα ύψη και έφτασε στο 9,50.

Όσο για τον αγώνα της Λάρισας με την ΑΕΚ, το διπλό πιέζεται, αλλά όχι και αφόρητα. Γύρω από το 1,60 κυκλοφορεί. Ο άσος των Θεσσαλών στο 8,00 και το Χ στο 4,00. Σημειωτέον το ματς αυτό όπως και κάθε αγώνας της ΑΕΛ προσφέρεται σε ελάχιστες στοιχηματικές εταιρείες στον κόσμο.

Συνδυαστικές «νυχτερίδες»

Η Λας Πάλμας είναι τελευταία και μετρά τρεις ήττες στη σειρά. Την προηγούμενη εβδομάδα συνετρίβη με 6-0 από τη Χιρόνα. Από τη Χιρόνα και από τη Μπαρτσελόνα. Πώς να σταθεί όρθια απέναντι στη Βαλένθια που φορμαρίζεται ξανά, όπως φάνηκε και στο Ριαθόρ (2-1 τη Λα Κορούνια). Διπλό και over2,5. Άλλοι ας προτιμήσουν ή το σημείο ή τα γκολ και άλλοι ας τα δοκιμάσουν συνδυαστικά.

Ποιος έμεινε για να σκοράρει;

Το under 2,5 στην αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Λεβάντε φτάνει στο 1,80. Σαν μεγάλη να φαίνεται η απόδοση. Το «κίτρινο υποβρύχιο» παρατάσσεται χωρίς τον Μπάκα (τιμωρημένος), τον βασικό της φορ δηλαδή, ενώ ο πλέον αξιόπιστος σκόρερ του, ο Μπακαμπού, έφυγε για την Κίνα. Ποιος θα βάλει γκολ την ώρα που η Λεβάντε έχει μάθει να βάζει «πούλμαν» μπροστά από την εστία της, ειδικά όταν παίζει εκτός έδρας. Και το ματς είναι μεγάλο τοπικό ντέρμπι.

Κάποιοι είναι πιο ξεκούραστοι

Η Νόριτς δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα της αγγλικής Τσάμπιονσιπ. Έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κερδίζει και με συνέπεια. Δεν είναι όμως αυτός ο λόγος που τη βάζουμε στο μάτι. Είναι ότι μεσοβδόμαδα πήγε στο Στάμφορντ Μπριτζ, έπαιξε 120 λεπτά με αντίπαλο την Τσέλσι και τελικά αποκλείστηκε στα πέναλτι από το Κύπελλο. Και «σκοτώθηκε» και πίστεψε στο όνειρο και πάνω που πλησίασε στο θαύμα, απογοητεύτηκε. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που έχει βλέψεις ανόδου και εντυπωσίασε στον πρώτο γύρο, έχει ευκαιρία να προσθέσει βαθμό ή βαθμούς στη συγκομιδή της.

Και καλή μας τύχη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ