Ο Μαρκ, ο Τριτσώνης, ο Κουκουλάκης και η αξιοπιστία

Ο Μαρκ, ο Τριτσώνης, ο Κουκουλάκης και η αξιοπιστία

Το μεγάλο πρόβλημα αυτή την περίοδο ακούει στο όνομα Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Ο, εκ της Γηραιάς Αλβιώνος, επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ συνελήφθη «με το καλημέρα» κλέπτων οπώρας!

Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να ασχολείται σοβαρά με αυτό το παραμορφωμένο, σεσηπός και τυμπανιαίο, πτώμα, που (αυτό) αποκαλείται Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ούτε βεβαίως με τις διοργανώσεις της, στο βαθμό που αυτές προσιδιάζουν με τα μούτρα όσων «αποφασίζουν» (με βάση τις εντολές που τους δίνουν) για τους όρους και τις προϋποθέσεις της διεξαγωγής τους.

Αυτός ο εσμός των ιδεοληπτικών της καρέκλας, των εμμονικών της υπόγειας συναλλαγής, των εξαρτημένων από τις ουσίες της παραεξουσίας δεν έχει ταίρι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και να τους χαίρονται όσοι, εκτός συνόρων «εις τας Ελβετίας», τους αποδέχονται, τους στηρίζουν και τους διατηρούν.

Συνεπώς, το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο ορισμός του Κυπέλλου στην ημερομηνία έναρξης του επαγγελματικού πρωταθλήματος, ούτε οι έδρες (κύρια και εναλλακτική) – επιτομή του Γκαγκάτση και του Μπέου, ούτε αυτά ή τα άλλα ρόστερ. Πρόκειται για αστειότητες που προκαλούν, πλέον, άφθονο και γάργαρο γέλιο, έχουν ξεπεράσει, δηλαδή, το επίπεδο της αγανάκτησης.

Το μεγάλο πρόβλημα αυτή την περίοδο ακούει στο όνομα Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Ο, εκ της Γηραιάς Αλβιώνος, επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ συνελήφθη «με το καλημέρα» κλέπτων οπώρας! Οι επιλογές του για την ομάδα των «τεχνικών συμβούλων» ( έτσι τους προσδιόρισε) που θα συνδράμουν στη λειτουργία της τριμελούς Κ.Ε.Δ., την οποία συγκροτούν ο ίδιος και οι αλλοδαποί συνεργάτες του, είναι απολύτως αστείες και ανεδαφικές.
Ειδικώς, στις περιπτώσεις των Τριτσώνη και Κουκουλάκη είναι προκλητικές, ίσως και εγκληματικές για την αξιοπιστία και την ακεραιότητα των διοργανώσεων.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αξιολογήσει διαφορετικά από τον κ. Κλάτενμπεργκ την αξιοπιστία των δύο πρώην διαιτητών. Τους έχει εντάξει χωρίς επιστροφή στη χορεία των «μεγάλων μαχαιριών της εξυγίανσης», τους συγκαταλέγει στου κορυφαίους των εξυπηρετήσεων στην ελληνική διαιτησία και, βεβαίως, τους έχει επιδαψιλεύσει την ιδιότητα των παντελώς ανίκανων να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα με βάση τις τραγικές επιδόσεις τους σε όποιο τομέα και αν ασχολήθηκαν.

Η παροιμιώδης ανυπαρξία τους ως διαιτητών τους ακολούθησε και στη θητεία τους ως «εντεταλμένων παραγόντων στις υπηρεσίες της εξυγίανσης», όταν παράνομα και κόντρα στον κανονισμό διαιτησίας ονομάστηκαν από τον διαβόητο Κουτσοκούμνη «μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ» χωρίς να το δικαιούνται τον Νοέμβριο του 2016.

Έκτοτε, κατσικώθηκαν στις πλάτες του ποδοσφαίρου, έφαγαν με χρυσά κουτάλια, προκάλεσαν με την απίστευτη ανικανότητα τους, διέλυσαν ό,τι βρήκαν στο δρόμο τους, τίναξαν στον αέρα ακόμη και το V.A.R., αποδιοργάνωσαν κάθε έννοια εκπαίδευσης και επιμόρφωσης.

Η επιλογή του κ. Κλάτανμπεργκ να συνεργαστεί μαζί τους και να τους διατηρήσει, έστω και με μειωμένες αποδοχές, στη θέση των «τεχνικών συμβούλων» είναι κορυφαία πρόκληση προς εκείνους που τον επέλεξαν για τη θέση του Προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ και επένδυσαν στην παρουσία του για μια θετικότερη επόμενη μέρα στην ελληνική διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός ήρε ήδη την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Άγγλου «αγαπημένου» της UEFA, το δήλωσε και κατεγράφη στα πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., συνεπώς δεν πρόκειται να στοιχηματίσει από εδώ και πέρα ούτε ένα σεντ στις σχέσεις του με τον επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, στις πράξεις του, στις ενέργειες του και στις αποφάσεις του.

Προφανώς, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο κανείς δεν πείστηκε από τις φαιδρές δικαιολογίες του Άγγλου για τα κριτήρια επιλογής του ( οι πέντε από τους έξι τεχνικούς συμβούλους που επέλεξε υπηρετούν ήδη στην ΚΕΔ/ΕΠΟ), ούτε για τις μασημένες κουβέντες του σχετικά με το αν διερεύνησε και άλλες επιλογές και για τους λόγους που τις απέρριψε.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ έκανε, όπως υποστηρίζει ότι δικαιούνταν, τις επιλογές του, ο Ολυμπιακός «απάντησε» με τις δικές του ( το δικαιούται και αυτός) και πλέον τίποτε δεν θα είναι ίδιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι παλιές καλές μέρες της ομόφωνης επιλογής του κ. Κλάτενμπεργκ και των ελπίδων που επενδύθηκαν στην επιλογή αυτή παρήλθαν. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη πλέον…

Ο Άγγλος είναι προσωπικά υπεύθυνος για ό,τι προκύψει και προφανώς χρεώνεται απευθείας ο ίδιος τις πασίγνωστες δράσεις των τεχνικών του συμβούλων και τη βέβαιη εμπλοκή τους με τις επιλογές των διαιτητών και τους ορισμούς. Αυτή είναι η βασική αποστολή τους, γι’ αυτό το λόγο διατηρήθηκαν περί την ΚΕΔ/ΕΠΟ ( με εντολή τίνος θα προκύψει πολύ σύντομα), το γνωρίζει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Κλάτενμπεγκ ενέγραψε ήδη αρνητικές υποθήκες για την μακροημέρευση του στη θέση του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ άσχετα με τη στήριξη που διαθέτει ή τις διαβεβαιώσεις που έλαβε. Αυτές δόθηκαν (υποτίθεται) στη βάση της αξιοπιστίας και της ακεραιότητας των διοργανώσεων και της ΚΕΔ/ΕΠΟ και είναι βέβαιο πως δεν εξυπηρετούνται με τις επιλογές Τριτσώνη και Κουκουλάκη ανεξάρτητα με τις όποιες θετικές κρίσεις και αν διανθίζει την επιλογή τους ο «Άγγλος ασθενής».

Υ.Γ. Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια! Ποδοσφαιρική ανάρτηση! Ας την εξηγήσει κάποιος στον κ. Κλάτενμπεργκ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ