Γραφείο «η ωραία Ελλάς»: Ούτε σαν παίκτης της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας βασικός στην εθνική

Γραφείο «η ωραία Ελλάς»: Ούτε σαν παίκτης της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας βασικός στην εθνική

Tο «παρεάκι» γνωστό. Οι ομορφιές του απερίγραπτες.

Τις καλύτερες ευχές μας στην εθνική ομάδα. Και μακάρι με τον Φαν Σιπ στον πάγκο να κατακτήσουμε ξανά το Euro.

Εδώ όμως είναι to10.gr δεν είναι κάποιο ευαγές… ίδρυμα, ούτε κάποιο από εκείνα τα αβανταδόρικα sites της «συμμορίας» που έχει παρκάρει στο πάρκο Γουδή.

Και σίγουρα δεν είμαστε εδώ για να αβαντάρουμε το πανηγυράκι που έχει στηθεί στη πλάτη του εθνόσημου. Γιατί αυτά που συμβαίνουν είναι απερίγραπτά.

Και με τις κλήσεις που προφανώς έχουν σημασία στο «ανταλλακτήριο» των ποδοσφαιριστών καθώς γίνεται τα τελευταία χρόνια διεθνής ο κάθε πικραμένος. Και με όλα τα υπόλοιπα. Εκτός αν κάποιος το θεωρεί φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει για παράδειγμα με τον Κώστα Τσιμίκα που δεν βλέπει 11άδα ούτε σαν παίκτης της Λίβερπουλ. Και τώρα αναπληρωματικός του Γιαννούλη που 40 μάνατζερ προσπαθούν να βρουν τα λεφτά που ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην αγορά εδώ και μήνες.

Ως παίκτης του Ολυμπιακού ούτε συζήτηση: Εδώ πλέον το εμπάργκο βγάζει μάτι. Είναι προφανής ο στόχος. Σάρωσαν τα πάντα οι Ερυθρόλευκοι τη σεζόν που έφυγε. Και στο αρχικό σχήμα σταθερά από ένας ως κανένας. Προφανώς έχουμε καλύτερους σαν ελληνικό ποδόσφαιρο. Αύριο στη Σλοβενία ξεκινάει μόνο ο Μπουχαλάκης. Και αυτός γιατί ως γνωστόν πέρασε τη ταλαιπωρία με τον τραυματισμό ο Γαλανόπουλος. Μόλις επιστρέψει ο μικρός της ΑΕΚ που εν τω μεταξύ υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μην τον είδατε και τον Μπούχαλο.

«Όπως έχω ήδη πει επιλέγουμε παίκτες με βάση τη φόρμα, παίκτες που έχουμε δει, που είχαμε μαζί μας τον Σεπτέμβρη, τον Οκτώβρη, το Νοέμβρη» είπε ο Φαν Σιπ. «Αν έχεις την ελληνική υπηκοότητα, έχεις καλή αγωνιστική παρουσία και θεωρούμε ότι ταιριάζεις στα πλάνα μας με στόχο να χτιστεί μια ομάδα για το Κατάρ, τότε υπάρχει η πιθανότητα να κληθείς. Οπότε δεν αποκλείω κανέναν, είναι επιλογή του προπονητή» πρόσθεσε.

Δεν μας είπε όμως ο Φαν Σιπ, πως έμεινε εκτός αποστολής ο Βλαχοδήμος που σε λίγες ημέρες θα υπερασπιστεί στη Τούμπα την εστία της Μπενφίκα και κλήθηκε ο Πασχαλάκης που αν είναι ακόμη στον ΠΑΟΚ μέχρι τότε θα βλέπει από τον πάγκο τον Ζίφκοβιτς να προσπαθεί με τα ασπρόμαυρα γάντια.

Δεν μας είπε επίσης για το πώς ο Σβάρνας στη πρώτη του κλήση θα είναι απευθείας βασικός δίπλα στον στόπερ (!!!!) Σταφυλίδη -που άραγε του τα επέστρεψε τα δανεικά ο Βρύζας-. Γιατί και αυτό θα το δεις αύριο φίλτατε αναγνώστη. Δύο αριστεροπόδαροι στόπερ στο αρχικό σχήμα, αλλά ο Σιόβας στον πάγκο! Και γιατί δύο αριστεροπόδαροι; Γιατί ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος, οι στόπερ της Νάπολι και της Άρσεναλ μένουν στην απέξω. Γιατί αν είναι εκεί πως θα επιτρέψουν αυτό το νταραβέρι να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη;

Θα επανέλθουμε. Με διευθύνσεις και ονόματα. Με μια ωραία ιστορία με πετροδόλαρα που τσάκισε στο τσακ και τον άνθρωπο που παραλίγο να την υλοποιήσει. Με όσα γίνονται αυτές τις ημέρες στη Γερμανία από τον «αόρατο» ατζέντη που έχει βαλθεί να πείσει μια δική μας ομάδα να μην διώξει έναν διεθνή, αλλά να τον πουλήσει σε καλή τιμή!

Θα πούμε για τους συνεργάτες και το παρεάκι της Γλυφάδας. Αλλά για να μην βγουν οι σαλιάρηδες παγανιά και αρχίσουν τίποτε γραφικότητες για… χτύπημα στην εθνική Ελλάδας τα άλλα προσεχώς.

Προς το παρόν ένας μεζές ρεπορτάζ. Η εντεκάδα αύριο είναι Μπάρκας, Γιαννούλης, Σβάρνας, Σταφυλίδης, Μπακάκης, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μανταλος, Μπακασέτας, Λημνιός και Παυλίδης.

Θα τα ξαναπούμε παιδιά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ