Λιβάι Γκαρσία: Το 85% που παίρνει ο Ολυμπιακός, ο ιδιότροπος ατζέντης και η επιμονή της ΑΕΚ λόγω… Βλάνταν Ιβιτς

Λιβάι Γκαρσία: Το 85% που παίρνει ο Ολυμπιακός, ο ιδιότροπος ατζέντης και η επιμονή της ΑΕΚ λόγω… Βλάνταν Ιβιτς

To10.gr γράφει για τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού με την Μπεϊτάρ για τον Λιβάι Γκαρσία, τον ρόλο το Ολλανδού ατζέντη και την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία. Και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτησή του. Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τη διοίκηση της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και πλέον απομένουν μόνο κάποια τυπικά ζητήματα, για να «κλείσει» η συμφωνία με τον σύλλογο από το Ισραήλ. Με την πρόταση των Πειραιωτών να είναι 2 εκατ. ευρώ για το 85% του παίκτη.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ολοκληρώσει τη συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή. Ο Λιβάι Γκαρσία βλέπει με πολύ θετική διάθεση την προσφορά που του έχει καταθέσει η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού και σε πρώτη φάση έχει ήδη υπάρξει θετικό πεδίο επικοινωνίας. Κάτι, ωστόσο, που δεν ισχύει και με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Γκαρσία, ο Ολλανδός Χάμφρεϊ Νίμαν, εγείρει περίεργες απαιτήσεις και γενικώς προσπαθεί να τρενάρει τη μεταγραφή, δείχνοντας διάθεση να κάνει… πλειστηριασμό για τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ από το Τρινιντάντ  και Τομπάγκο. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ατζέντης δημιουργεί εντάσεις για πιθανή μεταγραφή του Γκαρσία.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Γκαρσία, με τη διαφορά πως ο Ολυμπιακός ακόμη κι αν ολοκληρώσει -όπως φαίνεται- τη μεταγραφή του Γκαρσία, θα αποκτήσει και εξτρέμ «πρώτης γραμμής». Καθώς ο Πορτογάλος κρίνει ότι ο Γκαρσία δεν είναι ακόμη έτοιμος να αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

Φυσικά, η ενδεχόμενη άφιξη του ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, θα προκαλέσει την αποχώρηση κάποιου εξτρέμ με δανεισμό. Με τον Νίκολα Τσούμιτς να είναι ο πρώτος υποψήφιος. Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Μαρτίνς έχει

Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ προσπαθεί με κάθε  τρόπο να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Και ο κυριότερος λόγος που επιμένει τόσο πολύ, είναι τα καλά λόγια που είπε ο Βλάνταν Ιβιτς, πρώην τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον αδερφό του και τεχνικό διευθυντήτς Ενωσης, Ιλια Ιβιτς. Στην Ενωση έχουν πειστεί ότι ο Γκαρσία μπορεί να γίνει ο βασικός τους εξτρέμ και για αυτόν τον λόγο κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αλλάξουν τον προορισμό του παίκτη.

Οπως όλα δείχνουν, όμως, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι στη συγκεκριμένη υπόθεση. Και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ