Ο Giorgis «εξαφανίστηκε», ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα ήρθε…

Ο Giorgis «εξαφανίστηκε», ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα ήρθε…

Όταν πέρσι τα «νεροπίστολα» του Ιβάν χρέωναν τα πάντα στον Φερέιρα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν… έκανε. Φέτος που ο Φερέιρα έβγαλε από το «κόλπο» τον Giorgi και τους υπόλοιπους έγινε… προπονητάρα.

Είναι αυτό που λέμε, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Και αυτό ισχύει για όλες τις… πριμαντόνες που «πλασάρονται» ως ΠΑΟΚάρχες, αλλά και όσους για επαγγελματικούς λόγους μπήκαν στο μπλογκ του Ιβάν Σαββίδη, στην «παραγωγή» προπαγάνδας.

Ποιο ήταν το περσινό «ποίημα» με τον ΠΑΟΚ να «σέρνεται», να μένει εκτός Ευρώπης και να βαστάει στην Ελλάδα μόνο εξαιτίας των φιλικών και των… εξυγιαντών;

Ο Φερέιρα! Δεν κάνει ο Πορτογάλος, λάθος επιλογή ο Πορτογάλος, διώξτε τον να γλιτώσουμε, πρωτοσέλιδα «διώξτε τον γιατί θα χάσουμε και την δεύτερη θέση» και δώστου «μαχαιριές» στον Φερέιρα που ερχόμενος στον ΠΑΟΚ έκανε ένα σοβαρό λάθος όντως. Δεν «καθάρισε» το «εσωτερικό» μέτωπο και άφησε τον Giorgi και όσους έχουν «κολλήσει» γύρω του ανεξέλεγκτο.

Τα αποδυτήρια έβραζαν κατά του Φερέιρα που ήθελε ο άνθρωπος να κάνει αλλαγές στον ΠΑΟΚ άλλα έπεφτε επάνω σε φίλους των «τοτέμ» που τον έσφαζαν με το γάντι από τα ΜΜΕ του Ιβάν, του χρέωναν ότι γινόταν και ότι δεν γινόταν.

Για να σώσουν και τον Ιβάν από το στόχαστρο του κόσμου του ΠΑΟΚ που έβραζε διέσυραν τον Φερέιρα που απλά ο άνθρωπος προσπαθούσε να δουλέψει με τις συνθήκες που ήθελε. Και άρχισαν οι… ΠΑΟΚάρχες (λέμε τώρα…) να πλασάρουν τον «μάτσο» Γκαρσία ως αντικαταστάτη του υπολογίζοντας όμως χωρίς το μπικικίνι που επειδή ο Ιβάν το μοιράζει απλόχερα θεωρούσαν πως θα δώσει και τα λεφτά στον Φερέιρα για να τον απολύσει.

Ο Ιβάν όμως είπε… μπάστα, ο Φερέιρα που το έπαιξε έξυπνα δεν κουνήθηκε από τη θέση του, ήρθε το διπλό στο 90΄από το πουθενά στο Καραισκάκη και ο Πορτογάλος έγινε ξανά καλός προπονητής. Έδεσε το γλυκό και ο Τίγρης με το «δώρο» στον Ιβάν και την απόφαση να μην κάνει ένσταση και έτσι ο Φερέιρα συνέχισε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ «καθαρίζοντας» όλο τον κόσμο που δεν κάνει από δίπλα του. Από ποδοσφαιριστές, αποδυτήρια έως και τον Giorgi που εξαφανίστηκε από το προσκήνιο. Σταμάτησε να το παίζει προπονητής όπως έκανε στο παρελθόν (διώχνοντας ουσιαστικά τον Λουτσέσκου) και μπήκε στην άκρη.

Τώρα ο Φερέιρα που λειτουργεί ο άνθρωπος ποδοσφαιρικά με πλάνο και όχι με την.. εξυγίανση ως βασικό όπλο, μπορεί να δημιουργήσει μια νέα ομάδα από την αρχή με βάσεις για κάτι καλό.

Τώρα θα δείτε και αυτούς που τον «σταύρωναν», απλά και μόνο για να σώσουν τον… πατερούλη Ιβάν από το στόχαστρο των ΠΑΟΚτζήδων, να τον αποθεώνουν.

Μελισσανίδηδες κανονικοί. Τον Ιωάννη βεβαίως- βεβαίως…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ