Αποκάλυψη – ΠΑΟΚ : Ο Ρέμπε μίλησε με τον Ρέκα της Αταλάντα – Αντάλλαγμα για τον Γιαννούλη

Αποκάλυψη – ΠΑΟΚ : Ο Ρέμπε μίλησε με τον Ρέκα της Αταλάντα – Αντάλλαγμα για τον Γιαννούλη

To10.gr γράφει για τον διεθνή Πολωνό αριστερό μπακ Αρκάντιους Ρέκα, που προσέφερε η Αταλάντα ως αντάλλαγμα και αρέσει πολύ στον Ρέμπε!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Γιαννούλη. Μπορεί ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Ολαφ Ρέμπε να υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή ο διεθνής μπακ δεν είναι προς πώληση, αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον ιταλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ΠΑΟΚ και Αταλάντα συζητούν σε εξαιρετικό κλίμα και πέρα από τα χρήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τον Γιαννούλη, οι Θεσσαλονικείς έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποκτήσουν τον Αρκάντιους Ρέκα, είτε με μεταγραφή (σ.σ. ως αντάλλαγμα) είτε με τη μορφή δανεισμού.

Η Αταλάντα δεν φτάνει σε καμία περίπτωση στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 5.500.000 € και παράλληλα έβαλε στο deal και τον 25χρονο Πολωνό μπακ, θέλοντα να δώσει άμεσα λύση στον Αμπελ Φερέιρα για τη θέση που μένει ορφανή.

Ο Ολαφ Ρέμπε ήταν από την πρώτη στιγμή θετικός σε αυτή την «τράμπα» και για αυτόν τον λόγο υποδέχθηκε με θέρμη την πρόταση της ομάδας του Μπέργκαμο. Μάλιστα, πήρε το ελεύθερο να προχωρήσει τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή, για να φανεί εάν μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής.

Ο Γερμανός υπεύθυνος μεταγραφών του ΠΑΟΚ, λοιπόν, πήρε τηλέφωνο τον ατζέντη του διεθνούς αριστερού μπακ και συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Η απάντηση του εκπροσώπου του Ρέκα ήταν θετική, ως προς το κατά πόσο ο πελάτης του θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, στο οικονομικό προέκυψε αρκετά σημαντική διαφορά. Η οποία, ωστόσο, μπορεί καλυφθεί.

Ο ατζέντης του Ρέκα ζήτησε σχεδόν διπλάσιο συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ, σε σχέση με τα χρήματα που λαμβάνει ο Πολωνός αμυντικός στην Αταλάντα. Και για αυτόν τον λόγο ο Ρέμπε τον κάλεσε να λογικευτεί και να συζητήσουν σε μια κανονική και σοβαρή βάση. Καθώς ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη. Μάλιστα, το ίδιο μήνυμα έλαβε και από την Αταλάντα, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί τον Ρέκα σε ένα deal που δείχνει να θέλει πολύ να το ολοκληρώσει.

Ενα deal που και ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι τον συμφέρει, καθώς και τον Γιαννούλη θα πουλήσει σε μια… φυσιολογική και καλή τιμή, αλλά και αντικαταστάτη θα βρει χωρίς να χρειαστεί να ψαχτεί υπέρ το δέον στην αγορά. Με τον Ρέκα να είναι ο εκλεκτός του Ρέμπε και του Φερέιρα.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ 3.7 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Ο Ρέκα έφτιαξε το όνομά του στην Πολωνία με τη φανέλα της Βίσλα Πλοκ (94 ματς, 19 γκολ, 10 ασίστ) και το καλοκαίρι του 2018 το τμήμα σκάουτινγκ της Αταλάντα τον ξεχώρισε. Η ιταλική ομάδα πλήρωσε 3.7 εκατ. ευρώ για την αγορά του, αλλά την πρώτη σεζόν δεν κατάφερε να παίξει παρά μόνο 5 παιχνίδια, λόγω τραυματισμών, αλλά και επιλογής του Γκασπερίνι. Το καλοκαίρι του 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στη ΣΠΑΛ, με τη φανέλα της οποίας «έγραψε» 26 συμμετοψές και 3 ασίστ. Η ιταλική ομάδα τον απέκτησε δανεικό με «ενοίκιο» 400.000 € και κάλυψε όλο το συμβόλαιό του (450.000 €).

Ο ύψους 1.85 μ. Ρέκα και βασικός αριστερός μπακ της Εθνικής Πολωνίας, επέστρεψε στο Μπέργκαμο και περιμένει ενημέρωση για το μέλλον του. Ηδη η Τζένοα έχει μπει δυναμικά για την απόκτησή του, αλλά η Αταλάντα θέλει να τον στείλει στον ΠΑΟΚ. Ωστε να τελειώσει χωρίς προβλήματα η μετακίνηση του Γιαννούλη.

youtube.com/watch?v=VcA8QRm6BUI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ