Κι όμως έχουν παράπονα στην ΑΕΚ (pics/vid)

Κι όμως έχουν παράπονα στην ΑΕΚ (pics/vid)

Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ τελικά. Να παραπονιέσαι... χωρίς λόγο, αλλά για το πεντακάθαρο πέναλτι να σφυρίζεις αδιάφορα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν πολλά παράπονα λέει από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο ρέφερι της αναμέτρησης Ζαχαριάδης λένε στην Ένωση μοίραζε αβέρτα τις κάρτες, με τους κιτρινόμαυρους να «βράζουν» με τις αποφάσεις του.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι δεν αντιμετωπίστηκαν με ίσα κριτήρια, ενώ προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις της κοινής γνώμης εκφράζοντας ανοιχτά τα παράπονα τους μετά το τέλος του ματς στο Αγρίνιο και τη νίκη με 2-0.

Η πραγματικότητα και κυρίως οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν άλλα σχετικά με τα παράπονα της Ένωσης. Μπορεί να ασχολούνται άπαντες στην ΑΕΚ με τη διαιτησία, όμως με τη φάση του 75ου λεπτού ασχολείται κανείς.

Μετά την απόκρουση στο πέναλτι του Παναιτωλικού από τον Τσιντώτα είδαμε μια φάση που «σβήνει» όλα τα παράπονα των ανθρώπων της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκολκίπερ μαζεύει την μπάλα στην αγκαλιά του μετά την επέμβαση στο πέναλτι και ο Ινσούα την αγκαλιάζει μέσα στην περιοχή. Κυριολεκτικά. Όπως θα δείτε στις εικόνες, ο Αργεντινός μπακ πάει να πανηγυρίσει την απόκρουση του Τσιντώτα όμως στην αγκαλιά του με τον Έλληνα κίπερ παίρνει και την μπάλα, κάτι που διακρίνει κανείς και με γυμνό μάτι.

Φυσικά η φάση είναι μέσα στην περιοχή, κάτι που θα δείτε και στο βίντεο (στο 2.45), αλλά αν και καθαρή παράβαση από τον Ινσούα, κανείς δεν ασχολείται με… πταίσματα. Εξάλλου η ΑΕΚ είχε παράπονα από τη διαιτησία, όχι ο Παναιτωλικός, αφού κανείς δεν είδε την… αγκαλιά του Ινσούα με την μπάλα. Ή μάλλον η παράβαση φάνηκε αλλά δεν απασχόλησε κανέναν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ