Ο Ιβάν μπήκε στο κάδρο της κριτικής, το Champions League βγήκε από την κουβέντα έως το 2022!

Ο Ιβάν μπήκε στο κάδρο της κριτικής, το Champions League βγήκε από την κουβέντα έως το 2022!

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ βγάζει την κουβέντα για Champions League για την επόμενη διετία, με τον Ιβάν Σαββίδη να βγαίνει από το απυρόβλητο.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ και η απώλεια της ιστορικής ευκαιρίας για την πρώτη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, προκάλεσε μεγάλους τριγμούς στο εσωτερικό του Δικεφάλου. Κυρίως, όμως, δημιούργησε μία νέα κατάσταση στο περιβάλλον του συλλόγου. Μια κατάσταση πρωτοφανή. Η οποία ακουμπάει ξεκάθαρα, πλέον, στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Ακουμπάει στον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Και μάλιστα με τρόπο που δεν είχε συμβεί ποτέ πριν, τα τελευταία 8 χρόνια που ο ομογενής επιχειρηματίας έχει αναλάβει τις διοικητικές τύχες του συλλόγου.

Η οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό από τη ρωσική ομάδα ήταν πρωτοφανής. Το σοκ προκάλεσε μεγάλες αναταράξεις και αντιδράσεις. Η επίθεση στα social media ήταν εντυπωσιακή. Η χαμένη ευκαιρία προκάλεσε κύμα απογοήτευσης και κριτικής προς τις κινήσεις της ΠΑΕ. Διότι στην πραγματικότητα, με την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, καθίσταται σαφές ότι για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκρισή τους στους ομίλους του Champions League θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον δύο χρόνια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι λόγω της περσινής 18ης θέσης στο UEFA Ranking, τη σεζόν 2021-22 η Ελλάδα θα έχει μόνο τέσσερις εκπροσώπους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εκ των οποίων ο ένας (ο πρωταθλητής) θα ξεκινήσει στον πρώτο προκριματικό του Champions League και οι άλλοι τρεις θα αγωνιστούν στο νεότευκτο Conference League, τη νέα διοργάνωση της UEFA. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες τη σεζόν στη Super League και δείχνει ότι με το ρόστερ που διαθέτει, τα μεγάλα κενά και τις αναμενόμενες νέες πωλήσεις, δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο. Αρα, το Champions League μπορεί να προκύψει από το… 2022 και μετά για τους Θεσσαλονικείς και πάλι, ανάλογα με τη θέση τους στο πρωτάθλημα.

Με το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο Σαββίδης να είναι η άποψη του κόσμου ότι το ρόστερ έχει χάσει τόση πολύ ποιότητα και ταλέντο, που ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ούτε καν τη δεύτερη θέση… Με τον Ιβάν να μπαίνει για πρώτη φορά στο κάδρο των επιθέσεων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ