Οταν ο Τσιάρτας βγάζει σέντρες ανοησίας, ανακριβείας και ακραίου λόγου

Οταν ο Τσιάρτας βγάζει σέντρες ανοησίας, ανακριβείας και ακραίου λόγου

Ο Βασίλης Τσιάρτας αποφάσισε να χαρακτηρίσει «ημέρα υποκρισίας» μία από τις πιο ιστορικές στιγμές δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Βασίλης Τσιάρτας. Μέγας μπαλαδόρος. Αρτίστας της μπάλας. Δεκάρι κορυφαίου επιπέδου. Οταν ήρθε η ώρα το ποδόσφαιρο να σταματήσει, ήρθε στην επιφάνεια η προσωπικότητα «Τσιάρτας». Ενα πρώην δεκάρι, που παίρνει… άριστα στην ανοησία, τη μισανθρωπιά, τις ακραίες τοποθετήσεις, τον μισογυνισμό, τις αντιδημοκρατικές τοποθετήσεις. Μια περσόνα που αποφάσισε να γίνει κριτής των πάντων και ως άλλος… Πορτοσάλτε, να τα βάλει με εκείνους που πανηγύρισαν επειδή ένα φασιστικό μόρφωμα είχε την κατάληξη που του άξιζε.

Ναι, ο Βασίλης Τσάρτας, που μετά έγινε Τσιάρτας, άφησε στην άκρη τις σέντρες ακριβείας που έκανε μέσα στα γήπεδα και εκτοξεύει βόμβες ανακριβείας και ακραίου λόγου στον εξωποδοσφαιρικό βίο του. Προκαλώντας οργή, αγανάκτηση, αλλά και οίκτο.

Τελευταίο του κατόρθωμα ο σχολιασμός της δίκη της της Χρυσής Αυγής και της καταδίκης των φασιστοειδών. Τι βρήκε να πει ο φιλόσοφος Τσιάρτας αυτή τη φορά; Βγήκε να χαρακτηρίσει την ιστορική 7η Οκτωβρίου, ως «ημέρα υποκρισίας». Ο Τσιάρτας…

Οταν το twitter πήρε φωτιά και οι επιθέσεις προς το πρόσωπό του έγιναν εκατοντάδες, ο ίδιος προσπάθησε να καλύψει την ανοησία που εκτόξευσε. Και δημοσίευσε το μήνυμα: «Ουδέποτε είχα, έχω ή θα έχω σχέση με την Χ.Α. Η ανάρτηση αφορά τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Για να τελειώνουμε με τις ταμπέλες».

Αλλά επειδή τα σχόλια συνεχίστηκαν, ο Τσιάρτας είπε να το… μαλακώσει κι άλλο, προφανώς έχοντας καταλάβει (λέμε τώρα) ότι κάποια στιγμή πρέπει να βάζει ένα μέτρο. Χωρίς μεγάλη επιτυχία, βεβαίως…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ