Εκνευρισμός για Καλογερόπουλο

Εκνευρισμός για Καλογερόπουλο

Τα πήρε στο κρανίο ο Περέιρα. Όσα είπε στους συνεργάτες του δεν είναι κολακευτικά για τον διεθνή διαιτητή.

Σε δυσμένεια βρίσκεται ο Χαρούλης. Όχι ο τραγουδιστής, αλλά ο ρέφερι της ΕΠΣ Αθηνών. Ο Περέιρα βγήκε και τον κάλυψε στο σεμινάριο της Super League. Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Ο Πορτογάλος έγινε έξω φρενών με τη θλάση που επικαλέστηκε ο Καλογερόπουλος.

Ο Μέλο αναρωτήθηκε πόσο διαρκεί το διάστημα αποθεραπείας μετά από τέτοιο τραυματισμό. Γνωρίζει πότε επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές σε ανάλογες περιπτώσεις. Γιατί λοιπόν η αντίστοιχη ενός διαιτητή να διαφέρει; Τότε συνειδητοποίησε το προφανές. Την ουσία. Ότι ο Καλογερόπουλος θα χάσει τα ντέρμπι. Ήδη δεν μπορούσε να οριστεί στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ του κυπέλλου.

Ο αρχιδιαιτητής τα… έπαιξε με το πόσο εύκολα τραυματίζονται οι Έλληνες διαιτητές πριν από τα σημαντικά και κρίσιμα ματς. Στο σεμινάριο λοιπόν τους είπε: «Προσέξτε. Δεν θα έρχεστε εσείς όποτε θέλετε για να τρέχετε». Όταν δηλαδή αισθάνονται… έτοιμοι και «ασφαλείς».

Όμως η ΚΕΔ φρόντισε να στείλει τον Καλογερόπουλο στη Σαουδική Αραβία για να σφυρίξει. Όταν ήταν καλά. Μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Να γεμίσει πετροδόλλαρα τις τσέπες του. Μπορεί να ήταν μπόνους, γιατί κράτησε καθυστερήσεις στην Λεωφόρο μέχρι να ισοφαρίσει η ΑΕΚ! Είχαν κανονίσει να πάει και στο Βέλγιο να σφυρίξει. Πληρώθηκε ως διεθνής εκεί ο Χαρούλης. Μετά ήταν που τραυματίστηκε.

Ξανά δεν είναι διαθέσιμος στην επιτροπή πριν από τα δύσκολα. Κώλυμα δήλωσε πριν από τον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ του 2016. Τότε που τον ρόλο της ΚΕΔ ανέλαβε ο Κοντονής. Είχε προηγηθεί η προκλητική, για τους ερυθρόλευκους, εμφάνιση του στο ντέρμπι πρωταθλήματος των δύο ομάδων που έγινε στο ΟΑΚΑ. Ο Χαρούλης τραυματίστηκε και πριν από τα προπέρσινα play offs της Super League. Ο Περέιρα ενημερώθηκε για το ιστορικό του ασθενούς.

Για να δούμε τι θα κάνουν όταν ο Σιδηρόπουλος κληθεί να σφυρίξει στο Europa League. Τον επόμενο μήνα. Θα έχει ξανά μαζί του ως επιπρόσθετο τον Καλογερόπουλο; Θα έχει γίνει καλά τότε; Τι θα κάνετε κύριε Περέιρα και λοιποί της ΚΕΔ; Ο Πορτογάλος πάντως δεν θέλει πια ούτε να τον βλέπει. Αυτό ακούγεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ