Τίγρης – Θωμάς : Σμίξανε τα αηδόνια στην ΕΠΣ Αθηνών

Τίγρης – Θωμάς : Σμίξανε τα αηδόνια στην ΕΠΣ Αθηνών

Μελισσανίδης (εν τοις πράγμασι διοικητής της ΑΕΚ), Βακάλης (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ) και Θωμάς Μητρόπουλος (ο γνωστός) φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Απλώς έσμιξαν (δίπλα - δίπλα στο ίδιο τραπέζι) στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Αθηνών. Μα τόση απροσεξία, πια...

Η ΕΠΣ Αθηνών έκοψε την πίτα της. Αλλά ποιος νοιάζεται για πίτες και πιτόγυρα; Εδώ είχαμε μεγάλες πιένες στη μάζωξη της ΕΠΣ του Δημητρίου. Ολη η ανφάν γκατέ της εξυγίανσης έδωσε το παρών στο κοινωνικό γεγονός, στη συλλεκτικής αξίας κοινωνική συνάθροιση του παρασκευόβραδου.

Οι σταρ της βραδιάς, πολλοί και ξεχωριστοί. Αλλά ένα τραπέζι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Και τι τραπέζι. Από αυτά που λες «δεν γίνεται». Κι όμως, γίνεται. Και δείχνεται. Ναι, καλοί μου φίλοι, σε ένα από τα κεντρικά (αυτό έλειπε) τραπέζια της εξαιρετικής εκδήλωσης της ΕΠΣ Αθηνών, κάποιος κακόβουλος (;), κατιπαραπανωξέρης (;), αδαής (;), βαλτός (;), έβαλε να καθίσουν δίπλα δίπλα, δύο εκλεκτά πρόσωπα του ποδοσφαίρου μας: Δημήτρης Μελισσανίδης και Θωμάς Μητρόπουλος. Θωμάς Μητρόπουλος και Δημήτρης Μελισσανίδης.

Δύο πρόσωπα με λαμπρή ιστορία στον χώρο, που (ο καθένας από τη μεριά του) έχουν γράψει την ιστορία τους. Και συνεχίζουν να τη γράφουν. Μαζί, κατά κάποιους. Οι ίδιοι προφανώς και το αρνούνται. Και καλά κάνουν οι άνθρωποι. Τι σχέση, άραγε, μπορεί να έχει ένας ιδιοκτήτης (έστω εν τοις πράγμασι) ομάδας, με τον διαχρονικό «βελζεβούλη» του ποδοσφαίρου; Τον άνθρωπο που δημιούργησε «το σύστημα» που μετεξελίχθηκε και στην πορεία των χρόνων πήρε μια σειρά από ονόματα, έως και σήμερα;

Τι να πεις; Να θες να αγιάσεις, ο Τίγρης, και να μην σε αφήνουν. Μα ποιος κανόνισε αυτά τα ρημαδοτραπέζια; Μα, είναι δυνατόν να βάλουν τον Θωμά δίπλα σου; Είναι δυνατόν να γίνεται τέτοιο λάθος; Να πως βγαίνουν τα κουτσομπολιά και οι κακές φήμες καλοί μου φίλοι. Να πώς προκύπτουν διάφοροι κακεντρεχείς να υποστηρίζουν ότι ο Θωμάς δουλεύει στο παρασκήνιο και συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων για τη διαιτησία, τους ορισμούς και εκείνα στα οποία διαχρονικά έχει ντοκτορά.

Και εκεί που λες, δεν πειράζει, ο μετρ της εκδήλωσης έκανε πατάτα, άστο να περάσει, μπας και δεν το καταλάβουν, να ‘σου και το ενδιάμεσο πρόσωπο. Αυτός που δεν ξέρεις φίλε αναγνώστη, ο κυριούλης που χωρίζει κατά μια καρέκλα τον Μελισσανίδη από τον Θωμά, δεν είναι όποιος κι όποιος. Οχι, φίλε μου. Είναι ο Νίκος ο Βακάλης. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ. Ενας από τους σημαντικότερους «παίχτες» του ποδοσφαίρου μας και λαμπρό τέκνο της εξυγίανσης. Ο άνθρωπος που άφησε τη Σάμο και μετακόμισε μόνιμα στο Πάρκο, για να είναι σίγουρος ότι η δουλειά (η εύρυθμη λειτουργία της ΕΠΟ, ντε) γίνεται σωστά.

Πώς, λοιπόν, να μην μπει και ο συμπαθής νησιώτης παράγοντας στο κουτί με τις απορίες και τις κακές φήμες; Πώς να γλιτώσει ο άνθρωπος από όλους εκείνους που θέλουν να του πετάξουν λάσπη ξανά; Βέβαια, εδώ που τα λέμε ο ίδιος δεν κρύβει την αγάπη του (sic) για την ΑΕΚ και ίσως για αυτόν τον λόγο να ήταν δίπλα στον Τίγρη. Αλλά από την άλλη, ενισχύει τα κακόβουλα σχόλια που υποστηρίζουν ότι συναποφασίζει με τον Θωμά. Και αυτό δεν είναι καλό για το έξοχο παραγοντικό προφίλ που χτίζει.

Εδώ καλοί μου φίλοι, μιλάμε για φοβερές παρεξηγήσεις. Μιλάμε για το άκρον άωτον της ατυχίας και του… κακού τάιμινγκ. Δεν έχουν καμιά δουλειά οι τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι μεταξύ τους. Αλλά έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις. Μελισσανίδης, Θωμάς, Βακάλης σε ένα τραπέζι, ίσον «τυχαία συνάντηση» για όσους αγάπησαν πρόσφατα ποδόσφαιρο. Για όσους δεν το αγαπούν, σημαίνει διαπλοκή. Εμείς, λοιπόν, είμαστε με τους πρώτους. Γιατί αυτοί ξέρουν. Τι; Οχι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ