Απίστευτο: Φαβορί ο Απόλλων κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Απίστευτο: Φαβορί ο Απόλλων κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Υποβάθμιση και στο στοίχημα για τον Παναθηναϊκό! Χτυπήματα, προτάσεις (και σχόλια) από Ελλάδα και Ευρώπη.

Τι λέγαμε χθες; Ότι ο άσος του Απόλλωνα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό προσφερόταν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ στο 3,35, αλλά σταδιακά θα έπεφτε γιατί κατρακυλούσε στις υπόλοιπες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και σε όλες τις άλλες του κόσμου. Έπεσε λοιπόν και από το 3,35, επαναλαμβάνουμε, βρέθηκε τα βράδυ του Σαββάτου στο 2,55. Πλέον δεν είναι αουτσάιντερ οι «κυανόλευκοι». Ίδια απόδοση με τον Παναθηναϊκό έχουν. Και όπως σημειώσαμε και χθες, όσο οι αποδόσεις του άσου και της ισοπαλίας παραμένουν επαρκείς ώστε να βολευτούμε με διπλή ευκαιρία, θα τις ακολουθήσουμε. Αντέχει ακόμα η προτεινόμενη χθες μεγάλη, αλλά πλέον πετσοκομμένη διπλή ευκαιρία του 1Χ.

Το ματς της Κέρκυρας με τον Πλατανιά, το ντέρμπι των νησιωτών και των ουραγών θυμίζει κάτι σαν τελικό. Η ήττα ίσως να σημάνει καταστροφή για όλους. Ο… Καμμένος λοιπόν περιμένει ένα ματς που η κάθε ομάδα θα φοβάται τον ίδιο της τον εαυτό. Και αν τύχει και προηγηθεί κάποια, θα βάλει και λεωφορείο και πούλμαν και τρακτέρ μπροστά από την εστία της για να κρατήσει το προβάδισμα. Under 2,5 λοιπόν στην Κέρκυρα, μέχρι και 0-1 γκολ, για όσους θέλουν να τζογάρουν πιο πολύ.

Να δούμε τι γίνεται και με την ΑΕΚ που λείπει από το κουπόνι. Υποδέχεται τη Λαμία. Ο άσος ξεκινά από το 1,12 και φτάνει έως το 1,18. Το Χ και το διπλό φαντάζεστε σε τι επίπεδα κινούνται. Πιθανό λοιπόν να επιβεβαιωθεί αυτό το σημείο, αλλά ο… Καμμένος δεν καταδέχεται να προτείνει σημεία με τιμές γύρω από τη μονάδα. Ενημερωτικά, το under 2,5 φτάνει μέχρι το 2,10 και το over 2,5 στο 1,70.

Όσο για τις μάχες της Κυριακής, υπάρχει απόκλιση στις αποδόσεις που ορίζει τα δύο μεγάλα φαβορί της ημέρας. Ο ΠΑΟΚ δινόταν στο 1,35, αλλά από χθες ανέβηκε στο 1,40, καθώς έπεσε η ισοπαλία από το 4,30 στο 3,85. Επίσης έπεσε το under 2,5 και 3,5. Στις εντός Ελλάδας εταιρείες το διπλό προσφέρεται μέχρι και 1,50 και στο εξωτερικό ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά.

Ο Ολυμπιακός παραμένει ακλόνητος στο 1,40 στον ΟΠΑΠ, αλλά οι υπόλοιποι εντός συνόρων τον οροθετούν μέχρι και 1,55 και οι εκτός μέχρι και 1,65.

Ο σκόρερ της ημέρας

Να αφήσουμε τα δικά μας και να δούμε τους Ευρωπαίους. Συνεχίζοντας από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όπου τα πήγαμε πολύ καλά με τους σκόρερ, ψάχνουμε και σήμερα. Δείτε το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονπελιέ. Αν ο Καβάνι βρει δίχτυα (anytime), θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στα χρονικά των Παριζιάνων. Όχι ότι η ιστορία τους είναι και τίποτα σπουδαίο. Το 1970 ιδρύθηκαν, ωστόσο το να ξεπερνά κάποιος τον «μύθο» του συλλόγου, τον Ιμπραϊμοβιτς δεν είναι απλή υπόθεση.

Το στάνταρ

Από τη στιγμή που η Γιουβέντους είναι δεύτερη στη βαθμολογία, θα «σκυλιάζει» σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει. Είτε με ..μισό μηδέν είτε με επίδειξη ισχύος. Έτσι περιμένουμε να φύγει νικήτρια από τη Βερόνα απέναντι στην Κιέβο του Σορεντίνο.

Το over

Η Μπάγερν έχει σοβαρά κενά στην άμυνα (Χούμελς, Μαρτίνες και βέβαια Νόιερ). Στην επίθεση όμως, ο Χάινκες δεν ξέρει ποιον να πρωτοβάλει και ποιον να αφήσει έξω. Η φετινή Χοφενχάιμ δείχνει ευάλωτη ανασταλτικά και το σκορ μπορεί να φτάσει σε ψηλά επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ